A ricinus olajtól tényleg hosszabb és dúsabb lesz a szempilla? Amúgy mennyi időközönként kell használni?
Hosszabb lesz, és sötétebb, sűrűbb...Mielőtt elkezdtem használni akkor is hatalmas pilláim voltak,most meg mindenki azt hiszi, h éjjel-nappal van rajta valamilyen "nem szembetűnő" festék..holott az az eredeti:)
a szemöldököm ritkás volt, meg világos, kb 3 hónapja használom rá a ricinust és már szemöldök-ceka nélkül is elmegyek bárhova mert gyönyörűen látszik..
pattanásokra is kiváló és hiába kened rá a bőrödre, ott ahol amúgy sincs sok szőr ott nem növeszt többet-szval arcodra is nyuogdtan
UI: én minden este fürdés után kentem be a szempilla töveimet (mint ha tus lenne) és a szemöldökömet..kb 1 hét és láthatsz változást szerintem...:)
És hol lehet ilyen olajat kapni??
Hajra is használható??? (HOGY?)
Engem is érdekelne hogy 1 nap elég 1x vagyha töbször bekenem akkor gyorsabban érem el a kívánt hatást? Éshogy mennyi idő után fog látványosan változni a pilláim? Kedves első te még midnig kened ? ha valaki abbahagyja akkor utána a hatás megmarad igaz ,ésha tovább keni még hosszabb lesz?
Bocsi Sok OFF ért de engem is érdekelne és bocs ha hüylén fogalmaztam. Mindenkinek további szépnapot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!