Ha magamnak szúrom ki az ajak piercinget akkor milyen tűt kéne használjak? ! Ajánlott magamnak szúrni? Fájdalomküszöböm nagy:D
Hat egyszer en is magamnak szurtam othon a Piercinget ajakba...aztan ra 2 honap valami bakterium elkezdte enni a foginyemet es az allkapcsom ... majdnem elvesztettem az also fogsorom...de szerencsere meg idoben elmentem vele dokihoz ... szerintem inkabb ne kiserletezz magadon!
Es hogy valaszoljak a kerdesedre...olyan tuvel szoktak szurni amibe belemegy a piercing ... hogy konnyebben betudd tenni...
Sok szerencset kivanok! :) de mindenkeppen szalonban csinaltasd!
-.-" sok okos van itt látom.
ha az ékszer vastagsága 1,2es akkor 1,6al kell szurni
ha 1,6 mm az ékszer akkor 1,8al kell szurni.
legyen steril. Nem elég ha lefertötlenitessz egy ilyen vastagságú tűt. Minden szurásnál másik tűt használj. amit a szúrás elött pár másodpercel bontassz ki. és még igyis fujd le vagy alkoholozd le.
magadnak sose szúrd mert később még bármi problémád lehet belöle (pl egyik komment iró)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!