Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ennyi pénzből lehet normális...

Ennyi pénzből lehet normális kezdő smink készletet venni?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, de eddig nagyon ritkán sminkeltem magam. A jelenlegi készletem kimerül egy dior alapozóból és egy szempillaspirálból. Szeretnék elkezdni minimálisan sminkelni, de annyi mindent használnak manapság, hogy azt se tudom mik tartoznak egy alap smink készeletbe. Pl.mi az a primer?

Nagyjából 50.000Ft-ot szeretnék rászánni, de mindenképp minőségi dolgokat szeretnék venni, amikkel szépen lehet dolgozni. Ennyiből szerintetek kijön? Mik azok a dolgok, amiket szerintetek első körben érdemes beszerezni?

2022. jan. 23. 11:11
 1/6 anonim ***** válasza:
10%
Ahhoz látni kellene az arcodat, hogy érdemi választ kapjál.
2022. jan. 23. 11:14
 2/6 Noren1989 ***** válasza:
18%

Férfiként: szerintem simán.

Exem elégggé sok ilyen motyót tartott, a legminőségibb palettája is kijött max 20ból.

2022. jan. 23. 11:52
 3/6 anonim ***** válasza:
92%

Az a kérdés mire van igényed? Mik az adottságaid? Hova sminkelsz?

Nekem pl szép tiszta a bőröm, teszek egy lehelletnyi korrektort a szemem alá, kis púdert rá, és kész.

Eleve sötétek a pilláim, szóval ha nem teszek fel spirált minden nap, csak egy tustvonalat, nem látszik annyira. A szemöldökòm is erős, szóval általában csak géllel formázom meg szedem.

Ha valakinek mondjuk világosak a pillái és a szemöldöke, annak nagyon látványos a spirál meg a szemöldök ceruza.

Én az alapozó mellé egy púdert azért vennék, hogy ne csillogjon, és hogy jobban tartson.

Primerek, sminkfixáló sprék akkor fontosak, ha olyan problémád van, hogy leolvad a smink, vagy csomósodik, vagy a színek alig jönnek ki.

Én ilyesmit csak buliba hordok, egyébként annyira nem érzem szükségét, hiszen nincs mit megfognia.

Az is fontos, hogy hol dolgozol, milyen gyakran jársz el.

Tökre felesleges mondjuk 26 palettát beszerezni, ha mondjuk matekot tanítassz, és egyébként otthon ülsz vagy hétvégente túrázol.

Ha mondjuk koktélpincér vagy, és egy szép esti smink exra bevételt jelent, akkor a palettákat beszerezni nem rossz ötlet.

Ha valaki pl személyi edző, annak igen, fontos hogy ne izzadja le a sminket. Nekik egy vízálló spirál, primer, fixáló spré is alap napi dolog.

2022. jan. 23. 11:58
 4/6 anonim ***** válasza:
91%

Milyen sminkre gondoltál?

Színes, vagy vagy inkább természetes?

2022. jan. 23. 19:26
 5/6 anonim ***** válasza:
85%
drogériás viszonylatban szerintem elég, ha pl. veszel egy szemhéjpúder palettát 4-5000 forintért, púdert, meg egy arcra való palettát szintén 4-5000ért amiben van bronzosító, highlighter, meg pirosító, meg néhány rúzst, egy nagyobb ecsetkészletet, akkor teljesen jó. úgyis látni fogod, mi jön be neked, mi válik be, abból akár többet is vehetsz idővel.
2022. jan. 24. 00:47
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól is függ mit mennyire akarsz sminkelni, én pl alapozót nem is használok mert alapból szép a bőröm és nem bírom az arcomon az alapozót, de a szememre meg megy korrektor, szemhéjalap, szemhéjfesték, tus, spirál szóval arra költök rendessen de ennyiből szerintem simán összeraksz egy kezdőszettet.
2022. febr. 4. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!