Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Dugókulcs készletet szeretnék...

Dugókulcs készletet szeretnék vásárolni valami normálisat szerintetek ez jó?

Figyelt kérdés
2013. jún. 5. 21:40
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
2013. jún. 5. 21:40
 2/11 A kérdező kommentje:
vagy ebbe az árkategóriába melyik a jó
2013. jún. 5. 21:41
 3/11 anonim ***** válasza:
Én ilyesmit vettem, csak az Topex, olcsóbb volt pár ezerrel, de tökéletesen használható. Szerintem bőven jó lesz ez.
2013. jún. 5. 21:44
 4/11 anonim ***** válasza:
Én többek ajánlására Proxxont vettem, az is hasonló árban volt. Szerintem ez sem rossz, amit linkeltél. Láttam már beta szerszámokat olyannál, akinek munkaeszköz, szóval nem hiszem, hogy bóvli.
2013. jún. 5. 22:18
 5/11 anonim ***** válasza:
46%
Az egyik legjobb amit választottál! Én Beta-t használok már több mint 20 éve és még soha semmit nem sikerült eltörnöm, elkoptatnom belőlük, pedig nem hobbi szinten vannak használva.
2013. jún. 5. 22:44
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha csak otthoni barkács munkákra kell, szerintem nem kell ilyen drága. A Beta már műhelyekbe való minőség. Én 20 ért vettem Wisent márkájút, 3 éve használom, nincs rá panaszom. Persze ha nem számít az a +15 ezer Ft, vagy biztosra akarsz menni, válaszd azt, amit linkeltél.
2013. jún. 5. 23:05
 7/11 anonim ***** válasza:

Én Beta "utánzatot" használok, tök ugyanaz, csak nem Beta van ráírva, és negyed ennyibe került.

Már több mint két éve van meg, szinte napi szinten használom, motor, futómű szerelésre (tehát elég nagy igénybevétel), nem volt panasz még rá.

2013. jún. 5. 23:33
 8/11 anonim ***** válasza:
minden napos használatra kell? vagy csak hobbyból? amúgy a béta elég jó.
2013. jún. 6. 10:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem a legolcsóbb, de nagyon jó minőség, amit választottál. Ha van rá keret, csak ajánlani tudom.
2013. jún. 6. 10:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Én Hans márkát használok, egy életre kitart melletted, igaz nem olcsó. [link]
2013. jún. 6. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!