Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 450ezer ft-ért lehet venni...

450ezer ft-ért lehet venni autót normálisat?

Figyelt kérdés

Magára az autóra lenne ennyi pénzem.Átírásra,biztosításra és a többi papírmunkára lenne még külön.Ennyiből lehet normális autót venni,vagy az csak álom?

13-15éves Focusokat nézegettem,nem a végüket járják,hogy csak ennyibe kerülnek?

Egyedül az lenne a fontos,hogy belülről viszonylag tágas legyen,elég magas vagyok,tehát swift,clio,corsa és társai sajnos nem megfelelőek nekem.

2013. márc. 19. 17:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
21%

szia nekem van egy 2.0 dízel toyota carinám csak azok kicsit többe kerűlnek a benzineseknél de benzinesből már lehet kapni jó álapotút 1.6 vagy 2.0 motor változatban ezek a6 audi méretú autók. Az öcsémnek 2.0 benzinese van 7 lieters átlag fogyasztással nekünk nagyon beváltak

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. márc. 19. 17:52
 2/16 anonim ***** válasza:
47%

[link]

Ennyiért dízelt nem érdemes, nehéz olyat találni amire nem kell rákölteni még1x ennyit.

Nekünk Fabiánk van, én a magam 185 centijável kényelmesen elférek benne.

macilaci08 meg valószínűleg részesedik az eladott Carinák forgalmából, annyira reklámozza a sokat futott szarokat.

2013. márc. 19. 17:57
 3/16 A kérdező kommentje:
Én egy szóval sem mondtam,h. diesel kellene kifejezetten,jöhet benzines is:)
2013. márc. 19. 18:06
 4/16 anonim ***** válasza:
43%
ja és én sem dízelt írtam hanem csak annyit hogy nekem ilyen van csak dízelbe :)
2013. márc. 19. 18:07
 5/16 anonim ***** válasza:
34%
És nehogy azt mond már hogy te fél millióért veszel egy 50.000 km eres nagy autót nem doszem fábiát és társait
2013. márc. 19. 18:14
 6/16 anonim ***** válasza:

Kedves 2-es válaszoló.

Honnan vetted ezt a hülyeséget hogy ennyiért nem érdemes dieselt venni. Ez akkora baromság. Egy isuzu diesel opel még most is el fog menni százezreket, és ezekhez az idősebb dieselekhez már az alkatrész sem drága. Már egy turbot is kapsz hozzá 40 000-ért, míg egy viszonylag új dieselhez ugyanaz a turbo 300 000 forint.

Tapasztalatból mondom hogy nem kell félni a 10-15 éves dieselektől, mert mégha valami be is szarik rajat, akkor is üzemanyagon a többszörösét sporolja az ember, mert ezek a blokkok városban sem esznek ám 7 liternél többet egy 1200 kg kasznival sem. És ez bizony 2-3 liter sporolás 100 kilométeren. Arról nem is beszélve hogy gázolajat lehet venni 300-350 forint/liter áron is, benzint meg csak 430-ért. Tessék kiszámolni a dolgokat.

2013. márc. 19. 19:53
 7/16 anonim ***** válasza:
13%
Ennyi erővel akkor teis csak reklámozod a fábiádat én az én kocsimat atrtom jónak te a tiedet ennyi nem kéne egyből beszólogatni
2013. márc. 19. 22:00
 8/16 anonim ***** válasza:
44%
és kedves második biztos teis jutalékot kapóla az eladott fábiák után ja és nem kéne kitörölni akommantjeimet :)
2013. márc. 19. 22:04
 9/16 A kérdező kommentje:

Kérdésre is válaszoltok majd?:)

-A válaszokat a moderátorok tartják nem ide valóaknak,teljesen helyesen!-

2013. márc. 19. 22:50
 10/16 anonim ***** válasza:
26%
Én már válaszoltam akkor annaka kötekedőnek is ki kén törölni akommentjét mert nem szóltam hozzá és belém kött de lehet hogy ő is moderátor :) És így élvezkődik a hatalmával a kis fábiás vagy inkább fóbiás
2013. márc. 19. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!