450ezer ft-ért lehet venni autót normálisat?
Magára az autóra lenne ennyi pénzem.Átírásra,biztosításra és a többi papírmunkára lenne még külön.Ennyiből lehet normális autót venni,vagy az csak álom?
13-15éves Focusokat nézegettem,nem a végüket járják,hogy csak ennyibe kerülnek?
Egyedül az lenne a fontos,hogy belülről viszonylag tágas legyen,elég magas vagyok,tehát swift,clio,corsa és társai sajnos nem megfelelőek nekem.
szia nekem van egy 2.0 dízel toyota carinám csak azok kicsit többe kerűlnek a benzineseknél de benzinesből már lehet kapni jó álapotút 1.6 vagy 2.0 motor változatban ezek a6 audi méretú autók. Az öcsémnek 2.0 benzinese van 7 lieters átlag fogyasztással nekünk nagyon beváltak
Ennyiért dízelt nem érdemes, nehéz olyat találni amire nem kell rákölteni még1x ennyit.
Nekünk Fabiánk van, én a magam 185 centijável kényelmesen elférek benne.
macilaci08 meg valószínűleg részesedik az eladott Carinák forgalmából, annyira reklámozza a sokat futott szarokat.
Kedves 2-es válaszoló.
Honnan vetted ezt a hülyeséget hogy ennyiért nem érdemes dieselt venni. Ez akkora baromság. Egy isuzu diesel opel még most is el fog menni százezreket, és ezekhez az idősebb dieselekhez már az alkatrész sem drága. Már egy turbot is kapsz hozzá 40 000-ért, míg egy viszonylag új dieselhez ugyanaz a turbo 300 000 forint.
Tapasztalatból mondom hogy nem kell félni a 10-15 éves dieselektől, mert mégha valami be is szarik rajat, akkor is üzemanyagon a többszörösét sporolja az ember, mert ezek a blokkok városban sem esznek ám 7 liternél többet egy 1200 kg kasznival sem. És ez bizony 2-3 liter sporolás 100 kilométeren. Arról nem is beszélve hogy gázolajat lehet venni 300-350 forint/liter áron is, benzint meg csak 430-ért. Tessék kiszámolni a dolgokat.
Kérdésre is válaszoltok majd?:)
-A válaszokat a moderátorok tartják nem ide valóaknak,teljesen helyesen!-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!