Mik ezek? Ti hogy csináljátok?
Figyelt kérdés
Na szóval,nektek mik a legfontosabb smink cuccok,kiegészítők,akár ruhadarabok is,amiket minden hónapban biztosan megvesztek?
Lehetnek ezek alapvető dolgok is,meg extrábbak is.
Kb. mennyibe kerül összesen?
Ha például havi 10ezred lenne,amiből minden hónapban meg is szeretnél spórolni valamennyit,de vásárolni is szeretnék mi lenne az,amit biztosan megvennél és mennyit spórolnál meg?
2010. szept. 8. 17:25
1/6 anonim válasza:
hát,smjinket nem veszek minden hónapban,amire épp szükségem van..ruhát ha látok mindig veszek egy két darabot ha úgy van pénzem,meg ha tényleg beleszeretek valamibe :)
3/6 anonim válasza:
Hány éves vagy?Szüleiddel élsz?Miket kell megvenned?Tusfürdőtől kezdve mindent?
4/6 A kérdező kommentje:
Anyukámmal élek,és még fiatal vagyok. Nem nekem kell megvenni ezeket a cuccokat. Mindössze kíváncsi voltam,hogy ha xy összegetek lenne,akkor mi lenne az,amit biztosan megvennétek belőle.
2010. szept. 8. 20:15
5/6 bibi17 válasza:
tusfürdő, sampon, balzsam, alapozó, korrektor, szempillaspirál, szemceruza(fekete), szemhéjtus, körömlakk, szájfény, fülbevaló....én ezek nélkül nem tudok élni:D de ruhába mindenki maga dönti el nincs egyforma stílus ha meglácc vmit és teccik és meg tod venni vedd meg:D...de 10 000-ből nemigen lehet ezeket mindet megvenni..nem mindenből az legolcsóbb a legjobb..
6/6 A kérdező kommentje:
Ez a 10ezer csak egy példa volt.:)
De köszi azért.
2010. szept. 9. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!