Náthásan smink?

Figyelt kérdés

Nagyon megfáztam a barátnőm esküvőjén szombaton de ma karácsonyi fotózásra megyünk, nem fog lejönni a smink? Vagy mit csináljak hogy jó maradjon?

Tüsszögök és folyik az orrom

2021. dec. 13. 21:23
 1/3 anonim ***** válasza:
91%
Fixalo spray-vel fujd le
2021. dec. 13. 21:40
 2/3 anonim ***** válasza:
10%

A smink helyett inkább legyél tekintettel az embertársaidra (még akkor is, ha nagy valószínűséggel nem COVID), és MARADJ OTTHON!

Ha beteg vagy, ezt kell tenni, ne fertőzz meg másokat, mert nekik is van munkájuk, egy csomó teendőjük, ne hátráltasd őket azzal, hogy átadod nekik a nyavalyádat!

Nekem is programom lett volna tegnap, de LEMONDTAM, mert tekintettel vagyok a másik félre, és nem akarok átadni neki semmit.

A szemsminket, szemöldököt nem befolyásolja a nátha, de ilyenkor jobb az orr területét nem alapozni. Rúzsból a folyékony, tartós verzió a nyerő ilyenkor, mert az biztos, hogy rajtad marad.

2021. dec. 14. 08:48
 3/3 anonim ***** válasza:
40%

Hát náthásan kb minden percben orrot fújsz szóval oda alapozás full felesleges.

Esetlet egy kis szem smink meg tartós rúzs, viszont betegen neked van kedved esküvőre menni?

2021. dec. 18. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!