Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csak nekem tetszik az olyan...

Csak nekem tetszik az olyan smink ahol pl egy problémás bőrű lány, büszkén felválalja a bőr problémáját és a bőrére nem rak alapozót semmit, csak a szemét sminkeli ki, esetleg még a száját de szabadon hagyja a pattanást/aknékat,foltokat?

Figyelt kérdés

#smink #Acnepattanásosbőr #Problémásbőrsmink
2021. dec. 8. 00:38
A kérdező szavazást indított:
Igen szerintem is szépek így is
Nem tetszik
29 szavazat
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

Itt vannak a linkek mire gondolok, nekem se tökéletes a böröm, pattanások, aknék néha előfordulnak mikor holl lobbanak be.

Hiperpigmentációs foltjaim is vannak, bőrápolási rutinom van, de szeretek sminkelni, és én is gondoltam sminkelnék szivesen így a hétköznapokon. Szerintem segít abban hogy normalizáljuk ez normális is emberi dolog nem kell elfedni :) és problémás bőrrel is lehetsz szép.

2021. dec. 8. 00:41
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Kettőt nem lehet szavazni. A lányok nagyon szépek, tök jó a szemük. De így befejezetlen hatásuk van(első kettő). A harmadik viszont pont azt hozza, hogy nagyon szép, nem hiányzik róla semmi.
2021. dec. 8. 05:19
 3/13 anonim ***** válasza:
90%

Nekem ez sajnos úgy jön le, hogy "szeretek sminkelni, de bőröm nem érdekel"... Úgy értve mintha igénytelen lenne.

Tudom hogy ez bőrbetegseg es hosszas kezelés, de az hogy egy sminknel ezt nem fedi el, nagyon bután tud altalaban kinezni, mert nem lesz szofisztikalt

A harmadik képen levo pedig szép, oda nem kell alapozó

2021. dec. 8. 07:33
 4/13 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem is sután néz ki az erős smink problémás bőr mellett, bocsi.

Tényleg jobban megéri hosszú távon inkább az arcápolásba pénzt és időt ölni.

2021. dec. 8. 10:44
 5/13 anonim ***** válasza:
98%

tudom, hogy az aknet nem egyszeru kezelni, de nekem ezek igy furak, ahogy mas is irta, olyan befejezetlen, felkesz hatasuak. kicsit azt az erzetet kelti bennem, mint amikor 14 evesen nem ismertem meg az alapozot, de ratalaltam a vastag szemceruzara meg szempillaspiralra es ennyire voltam kepes.

nekem fura az eros szemsmink, ruzs es a csupasz arc egyutt, egy full sminknek resze az alapozas is.

a 3. kep rendben van, mert ott nem full smink van, csak egy kis spiral, igy nem ut el nagyon.

2021. dec. 8. 10:50
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitok részben egyet értek, én is így gondolom hogy inkább befejezetlen hatása lehet.

Amugy nagyon szép az arcvonásaik csak a bőrük problémás, én eddig ha szép is valakinek a bőre az alapozó alap volt eddig nálam mert ez az alapja a sminknek, nem gondolom hogy ördögtől való dolog lenne.

Én rendszeresen ápolom a böröm és azóta a smink is szebben ül a börömön.

Lehet ezt utcai viseletre nem vállalnám így be, esetleg egy selfie erejéig :)

2021. dec. 8. 13:44
 7/13 Metionin ***** válasza:
98%
Nekem ilyen kettős érzésem van ezzel kapcsolatban. Egyrészt okés, mert attól hogy valakinek problémás a bőre, még nem kell mellőznie a szép szemsminket vagy épp a rúzst. Én bevallom, ha van 1-2 kis folt vagy ilyesmi az arcomon, nem mindig fedem el korrektorral, a szemhéj úgyis eltereli róla a figyelmet, lepúderezem és annyi. Nem használok alapozót már évek óta, csak korrektort ha valami csúnya kijön. De a képeken az első 2 lány arca olyan szinten aknés, hogy az már bezavar az összképbe. De elhiszem, hogy a vastag réteg alapozó nem oldaná meg úgysem a problémát, szóval nincs bajom vele csak amíg nekem is ilyen volt a bőröm, inkább alapozóztam. Magam miatt, én nem szerettem ránézni. Szerettem volna akkor ilyen "bátor" lenni de a suliban biztosan emiatt is bántottak volna. Értelmes társaságban lehet hogy szartam volna bele és aknés bőrrel is felkentem volna a szemfestéket.
2021. dec. 8. 15:16
 8/13 anonim ***** válasza:
14%

Végülis jobb a bőrének is hogy nem rak rá alapozót. Amúgyis látszanának a dudorok úgyis..

De ezzel a bőrproblémával foglalkozni kellene. Inkább vennének bőrápoló cuccokat

2021. dec. 8. 15:19
 9/13 A kérdező kommentje:

8-as bőrápolási rutin mellett is az akné nagyon makacs visszatérő hiába kensz rá drága bőrápolós cuccokat és foglalkozol vele, természetesen javulni fog, pláne ha betalálod a neked megfelelő termékeket és belsőleg is elhagysz olyan élelmiszereket amik még rá is segítenek.

Nekem pl nem lokális aknéim vannak hanem hol kijön az arcomon gyakrabban, illetve pattanások hol az államon, homlokomon bárhol, aztán eltűnik, minden nap ápolom reggel esti rutinom van. De az ilyen aknék stb évekbe is bele tellhet mire elmúlik ez nem igénytelenség vagy egy hét alatt helyre jön kategória. Persze aki nincs benne megértem hogy nehezebb megérteni :)

2021. dec. 8. 16:36
 10/13 A kérdező kommentje:
*bocsánat nem lokális
2021. dec. 8. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!