Csak nekem tetszik az olyan smink ahol pl egy problémás bőrű lány, büszkén felválalja a bőr problémáját és a bőrére nem rak alapozót semmit, csak a szemét sminkeli ki, esetleg még a száját de szabadon hagyja a pattanást/aknékat,foltokat?
Szerintem nem rossz így. Persze el lehet fedni alapozóval, de ha ilyen szinten problémás a bőr, akkor az a vastag réteg alatt is látszódni fog élőben. Egy fénykép erejéig lehet el lehet tüntetni a hibákat, de utcán, természetes fényben mindenhogy látszódni fognak, lelapozva is.
Nekem néha jönnek ki feltűnőbb pattanások, de soha nem használok alapozót, max korrektort teszek rá. Szerintem itt is valami középút lenne a legideálisabb.
Engem meglepnek a válaszok - pozitív értelemben.
De sok év küzdelemmel, tükör előtt hisztivel és nullára csökkent önbizalommal én nem tudom őszintén szépnek látni.
Ahogy magamat se.
Mindig az jut eszembe, hogy szép - szép, de hibátlan bőrrel jobb lenne.
De örülök, hogy már más világ van, mint az én kamasz koromban, amikor ronggyá aláztak ilyesmiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!