Lányok, milyen színű körömlakk tetszik nektek a legkevésbé a kezeteken és a lábatokon?
Alap hangon a sárgát a fehéret és a kéket írnám. De ezekből a színekből is van kivétel ami pont olyan árnyalatú hogy még tetszetős a számomra. De a csillámos lakkok...na az amit nagyon nem tudok elviselni magamon.
Kedvencem amúgy a bordó a méregzöld a sötétlila a szürke és a fekete. Meg 1-2 nude árnyalat.
Fehér, illetve hasonló világos, vakító színek mint az ezüst, fehér gyöngyház, fehér alapon csillámos/színjátszó.
Illetve nem konkrét szín, de bármi ami neon - mindegy hogy pink, sárga, narancssárga, kék, zöld, ha olyan színe van mint egy szövegkiemelőnek akkor messziről kerülöm. Az élénk színekkel nincs bajom, de életem során nem találkoztam még olyan igazi neonszínű ruhadarabbal, sminktermékkel, körömlakkal, akármivel ami jól vagy akár semlegesen állt volna.
Kedvenceim a bordó, fekete, szürkésbarna, padlizsánlila, sötétkék, vörös, barnás árnyalatú nude.
amitnem szeretek magamon: feher, citromsarga, barna, narancssarga, keknek, zoldnek es lilanak bizonyos arnyalatai, illetveminden ami tul rikito, elenk szinu (kivetel a piros es pink).
ezen kivul a strasszos, csicsas mintas dolgok se tetszenek.
minden nude szerű szín. szerintem nagyon bénán néznek ki. A fehér és a sárga meg csak akkor állnak jól ha nagyon élénk, a legtöbbeken úgy néznek ki mint a körömgomba. a szimpla gyöngyházhatású kb semmilyen színű körömlakkokat is nagyon ellenzem (tudod azok amik azokon a néniken vannak akik már rég túl vannak a 60-on de azt hiszik 20 évesek)
illetve a színtelen lakkot sem szeretem, nem látom értelmét, nem tetszik ahogy kinéz (ugyanez a véleményem a french manicure-ről)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!