Milyen alapozó válhat be száraz bőrre?
Figyelt kérdés
Eddig a maybelline fit me alapozót használtam, viszont amióta száraz lett a bőröm, nem vagyok megelégedve vele. Amikor felteszem még szép, viszont 1-2 órával utána leginkább az orromon (lehet részben a maszk miatt is) “repedezett” lesz, felveszi az orrom száraz bőrének mintázatát és az arcom többi részén sem szép már. Mi válhat be fedésben és tartósságban is?2021. dec. 5. 07:04
1/3 anonim válasza:
Hidratalo esetleg. A szaraz boroddel kezdj valamit, egyik alapozo sem fog jol kinezni rajta.
2/3 A kérdező kommentje:
Kezelem az arcom, Cerave hidratálót használok, viszont ez lassú folyamat és hideg miatt is száraz, az ellen viszont nem tudok mit tenni
Tehát várom a megfelelő alapozó tippeket!
2021. dec. 5. 08:59
3/3 anonim válasza:
Bourjuis heatly mix alapozó az száraz bőrre van, hidratáló formulájú.
Én zsíros bőrűként is kellemes viselet így télen a hideg száritó levegő miatt.
Esetleg krémből vállts testesebbre, pl La roche posay cicaplast B5 krém az nagyon jó lesz neked így télen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!