Mekkora lehet?

Figyelt kérdés
Sziasztok az lenne a kérdésem,hogy mekkora lehet a gel lakk? M-es?
2021. dec. 12. 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:
2021. dec. 13. 07:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez szuper,DE azt szeretném kérdezni,hogy a gél lakk az csak saját körökre lehet? Tehát én m-es körmöt szeretnék gél lakkal.
2021. dec. 17. 14:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdést... Gél lakkozást saját körömre és műkörömre is csinálnak. Az s,m, l méret a műkörömre vonatkozik nem az eredeti körömre.
2021. dec. 17. 14:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi❤️És ha zselés alapot csinál a körmös akkor tehet rá gél lakkot? Nem tudod meg mondani azt,hogy max ez mennyi idő lehet? Sajnos idő hiányában szenvedek,húgomnak lesz az esküvője és valami gyors egy színűre szeretnék,de életemben csak 1-szer voltam körmösnél🤣
2021. dec. 17. 14:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha körmöt épít akkor az általában másfél-3 óra hossza. Függ attól milyen gyorsan dolgozik a műkörmös. Természetesen ha épít akkor a szint gél lakkal viszi fel.
2021. dec. 17. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!