Milyen/mekkora tűvel szűrjam át a fülem? Porcba is és nem porcba is tervezem.
Megaz is érdekelne, h milyen gondolatokkal kezdjek neki?
Mert nagyon szeretném átszúrni..csak aza baj h smi ízem se kívánja azt a fájdalmat..Meg am van vmi tipp h ne fájjon annyira?
Mert én 4x szúrtam ki magamnak..és az elsőnél elájultam..és akkor a lelkiállapot is megvolt hozzá..azért láttam neki..de most egész jo kedvem van..azért nem tom h mire gondoljak amikor kiszúrom..meg am jegeljem v nyomkodjam előtte?
Várom a tapasztalatokat/javaslatokat
Hát furcsa hogy elájultál,én is átszúrtam magamnak egyszer de nem porcba egyáltalán nem fájt csak egy icipicit és vérzett is de az jó!Használtam fertőtlenítőt is Betadint igaz kicsit befogta a fülem de nem gyulladt be és én ezüstöt tettem bele.Előtte dörzsölgesd a füled meg fagyaszd le jégkockával.Mondjuk én ha egyszer elájultam volna akkor mégegyszer meg sem próbálnám átszúrni
Te tudod
Próbálj meg elvonatkoztatni attól, hogy magadnak szúrod! Tudom, ez elég nagy hülyeség így kimondva, de nálam bevált. Tudatosan arra irányítom a gondolataim, hogy annak a szerencsétlennek szúrom a fülét, aki a tükörben van. Meg amúgy is, mi az, hogy egy FÜL kifogjon rajtam??? Na neeem! Átszúrom és kész!
Előtte jegeld le! Sokat segít.
Utána már lazíthatsz, én le szoktam feküdni, hogy el ne ájuljak. Minden alkalommal közel vagyok hozzá, de ddig 4x szúrtam magamnak, és még legalább 3x tervezem, ebből egy menne a porcba. Remélem, ott is sikerül majd. :P
Szurkoljunk egymásnak! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!