Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen/mekkora tűvel szűrjam...

Milyen/mekkora tűvel szűrjam át a fülem? Porcba is és nem porcba is tervezem.

Figyelt kérdés

Megaz is érdekelne, h milyen gondolatokkal kezdjek neki?

Mert nagyon szeretném átszúrni..csak aza baj h smi ízem se kívánja azt a fájdalmat..Meg am van vmi tipp h ne fájjon annyira?

Mert én 4x szúrtam ki magamnak..és az elsőnél elájultam..és akkor a lelkiállapot is megvolt hozzá..azért láttam neki..de most egész jo kedvem van..azért nem tom h mire gondoljak amikor kiszúrom..meg am jegeljem v nyomkodjam előtte?

Várom a tapasztalatokat/javaslatokat

2008. nov. 18. 22:05
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
az a javaslatom, hogy NE TE szúrd át a füled. Bármilyen fertőzést elkaphatsz. Inkább menj el egy szalonban ott megcsinálják neked steril körülmények között. De szerintem te minden vagy, csak normális nem.
2008. nov. 18. 22:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát sztem normális vok attolmég h magamnak szúrtam..meg h fogom, különben meg egyszer voltam a te általad normálisnak mondott helyen..és ott jo kis fertőzést kaptam..(vérhólyagos és lila lett a fél fülem) Viszont amikor magamnak csin sterilt tűvel akkor nem volt ilyen gond, tehát most is magamnak fogom.. De azért kösz a hülyeségedet.
2008. nov. 19. 12:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Aki nemnormálisozik, az a nemnormálsi... Nagyon sok fiatal állt neki magának kiszúrni a fülét, többek közt én is szúrtam magamnak pár lyukat anno.:) Én sok-sok Lidokaint használtam és nem fájt, csak majd kiment az érzéstelenítő hatása. Mégcsak nem is teril tűvel szúrtam, és nem gyulladt be. Csak akkor állj neki, amikor elég erőt érzel hozzá, közben hallgasd a kedvenc zenédet és ne ájulj el.:) Gondolj arra, milyen jó lesz, ha túl leszel rajta. Valami fertőtlenítőt használj mindenképp!
2008. nov. 19. 12:20
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen h válaszoltál, meg a sok jotanácsot is köszönöm:) Majd erőt veszek magamon és akkor lesz pár lyuk még pluszba:) Am ma voltam vérvételen..most hagyok egy kis pihit..aztán nekilátok..Meg am már 12x lett kiszúrva a fülem..ebből 6maradt meg, mert 1x végig szakadt..a másik 5nek kellemesebb története van..:)
2008. nov. 19. 13:05
 5/10 anonim ***** válasza:

Hát furcsa hogy elájultál,én is átszúrtam magamnak egyszer de nem porcba egyáltalán nem fájt csak egy icipicit és vérzett is de az jó!Használtam fertőtlenítőt is Betadint igaz kicsit befogta a fülem de nem gyulladt be és én ezüstöt tettem bele.Előtte dörzsölgesd a füled meg fagyaszd le jégkockával.Mondjuk én ha egyszer elájultam volna akkor mégegyszer meg sem próbálnám átszúrni

Te tudod

2008. nov. 20. 20:25
 6/10 anonim ***** válasza:

Próbálj meg elvonatkoztatni attól, hogy magadnak szúrod! Tudom, ez elég nagy hülyeség így kimondva, de nálam bevált. Tudatosan arra irányítom a gondolataim, hogy annak a szerencsétlennek szúrom a fülét, aki a tükörben van. Meg amúgy is, mi az, hogy egy FÜL kifogjon rajtam??? Na neeem! Átszúrom és kész!

Előtte jegeld le! Sokat segít.

Utána már lazíthatsz, én le szoktam feküdni, hogy el ne ájuljak. Minden alkalommal közel vagyok hozzá, de ddig 4x szúrtam magamnak, és még legalább 3x tervezem, ebből egy menne a porcba. Remélem, ott is sikerül majd. :P

Szurkoljunk egymásnak! XD

2010. dec. 2. 13:54
 7/10 anonim válasza:
xD szerintem gondoly arra hogy ki tetszik neked a legjobban,micsinálnál vele,és egy határozott szúrással szurd át és kész..csak ne gondolj arra h milessz ha... állj pozitivan hozzá!
2011. jan. 20. 20:01
 8/10 anonim válasza:
Steril tűvel csináld csak,ha van rá esélyed akkor egy haveroddal csináltasd,mert ő talán nem szurja ferdén.Nekem a haverom kiszurta 1 mp alatt..Neméreztem semmit csak 2 ropp.Sterilizállás egy gyújtó volt :D
2011. jan. 31. 14:34
 9/10 anonim válasza:
Ám megint énvok.előző.jegelés nemvolt,s sztem nem is kellett volna.még van egy haverom aki egyből fülbevalóval átszurta a haverjával,és majdnem megőrült ugyfájt.Szal jöbb ha tűvel csinálod mert annak van hegye
2011. jan. 31. 14:39
 10/10 Lizzie-chan válasza:
Kedves kérdező! Tudom, régi a kérdés, de úgy érzem, el kell árulnom valamit. Ha olyan vagy, aki bírja a fájdalmat, fülbevalóval is szúrhatod, nem fáj annyira, sőt, ha nem figyelsz oda, nem is fáj. Én 3-at szúrtam így, és még 2-t tervezek. Ezeket mind filmnézés közben csináltam, és jók lettek :)
2014. jan. 6. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!