Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen/mekkora legyen a...

Milyen/mekkora legyen a hónaljször?

Figyelt kérdés

Sziasztok 16 eves fiú vagyok és eléggé megnött a hónaljszöröm.Még sose vágtam vagy borotváltam.

Az lenne a kérdésem hogy igy nyáron a strandra meg mindenhova mekkora hosszuságu lenne a "megfelelö".

Ami nem ápolatlan de nemis csupasz mert szerintem hozzá tartozik egy férfihoz hogy minimális szörzet azért legyen rajta.

Elsösorban lányoktol kérdezem de minden választ szivesen várok.

Elörre is köszönöm!(:

2014. jún. 24. 16:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Az én Uram a hajnyírógéppel szedi le rövidre. Asszem a 6 milis fejet használja... Saját döntése, én nem beszéltem rá.

Nekem speciel mindegy, hogy puli vagy csupasz pincsi van egy férfi hónalján, amíg nincs testszaga :D

24L

2014. jún. 24. 16:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Vagy normális, vagy semmi. Ha rövidre vágod, az jutna eszembe, hogy egy hónapja lusta csak halogatod a borotválást. :D Nyugodtan leszedheted a szőrt, ha máshol nem vagy csupasz, senki nem szól meg érte. Sokkal kényelmesebb és higiénikusabb, én annak ellenére is jobbnak tartom, hogy egyébként utálom a szőrtelenítős férfiakat.
2014. jún. 24. 16:10
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
15 centi felett már célszerű befonni copfba...
2014. jún. 24. 16:13
 4/6 A kérdező kommentje:
ElsQ kettönek köszönöm szépen a harmadik meg idiota.
2014. jún. 24. 17:04
 5/6 anonim ***** válasza:
En lany vagyok es megmondom oszinten hogy semmifele szort nem birok elviselni egy ferfin( persze mellkas meg ilyenek mehet) de se honalj se fanszor.. Szerintem egyaltalan nem esztetikus es a labad eleg szoros ahhoz h megallapitsak hogy ferfi vagy :D
2014. jún. 28. 21:23
 6/6 toth.peter válasza:
*facepalm*
2014. júl. 12. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!