A körmösók plusz árat számítanak fel/drágábban dolgoznak ha a géllakkot nekik kell eltavolítani?
Sok árlistát néztem és több helyen is mintha az eltávolításra plusz ktg-et számítanának fel. Ez lehetséges, hogy többe kerül az ha a már lenövő géllakkot neki kell leszedni? Ez nem egy alap dolog?
Nem járok körmöshöz, nagyon gondolkodom rajta csak kicsit sajnálom rá a pénzt.
változó. van aki töltésnél is számol fel anyageltávolításért díjat, van akinek benne van az árban.
olyankor azt mondom hogy "oké" ha felszámolja, ha más körmöstől jött a vendég és más munkáját teljesen el kell távolítani, hiszen kitudja mennyire tartós, a saját munka ne menjen a rovására.. és ez időben is hozzátesz azért
Bocs, de teljesen amatőr vagyok😅😀nem vagyok tisztában a fogalmakkal.
Tehát ha pl x hétig piros volt a körmöm (géllakk, nem műköröm megy egyebek), majd elmegyek a körmöshöz hogy én most mondjuk kék géllakkot szeretnék az minek szamít? Töltésnek? Vagy a töltés az ugyanolyan manikűr "kipótlása"?
Miért számítanak fel egyébként eltávolításert plusz pénzt?
Töltésnek számít.
Mert ugyanúgy időbe telik neki még leszedi, lecsiszolja.
Köszönöm!!
Még egy apróság de tényleg csak tudatlan vagyok a témában és nem kötekedni szeretnék:D.
Ha valaki pl leszedetni szeretné (akár ha csak egy időre is), az megint csak miért drágább? Hiszen akkor csak leszedi a lakkot, de nem rak fel másikat.
A gélt amit uv lámpával tesz fel, de csak szín, ha natúr körmön van, le kell szedni a színváltáshoz.
Ha van építve zseléből körmöd, akár műanyag tipre, akár papír sablonra amit utána leszed, akár a saját hosszú körmödre, azt lehet tölteni.
Az világos, hogy munka, nem is mondtam hogy csinálja ingyen. Csak a drágítást nem értem. De teljesen laikus vagyok.
Csak sima géllakkra gondolok, saját körömre.
Ez esetben le kell szednie a régi lakkot, ami időbe telik, mert nem akarja rongálni a körmödet...
Nekem zselé van a körmömön, amit feltölt, plusz tesz rá gél lakkot, és én mindkettőért fizetek, igaz kapok kedvezményt, de rendszeresen kell járni töltetni. Így már nem olcsóbb 😉
Úgy képzeld el, hogy a csak körömre gél inkább valami rövid távú dolog, ami egy nagy napra, pl esküvő, fotózás szép, de aztán viszonylag gyorsan mehetsz vissza a natúr körömhez.
A zselé amit töltenek meg többnyire hosszabb távra szól.
Ez kb olyan, mint egy előfizetés, összesen többe kerül mint a gél csak a sima körmön, hiszen tudja, hogy minden 3-4. héten jövök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!