Arclemosó termékeknél az ,,eltávolítja a sminket" és az ,,eltávolítja a sminkmaradványokat" ugyanazt akarja jelenteni, csak máshogy fogalmazták meg?
Egy másik kérdés kapcsán jutott eszembe.
Mert az ,,eltávolítja a sminkmaradványokat" olvasásakor először arra gondoltam, hogy ez a bizonyos termék a második a sorban, mert előtte egy másik termék használandó a sminklemosásra, majd utána ez, ami az arc szennyeződéseivel együtt az első termék által nem távolított sminkmaradványokat is leviszi. De lehet, hogy nem jól gondolom, és csak azt jelenti, hogy sminkeltávolításra is alkalmas, akár első lépésként is.
Igaza van az első válaszadónak!
Azonban én pont fordítva csinálom és ezt tudom is. Én szeretem először arclemosóval (most egy zseléset használok) és vízzel lemosni az arcom, utána használok vattakorongon micellás vizet, mert egynél több vattakorongot sajnálok elhasználni, egy pedig nem hozza le a sminket. Ha nagyon durva smink van rajtam, még egyszer megmosom csapvízzel az arcom, ha pedig durva szemsminkem van, azt is alaposabban mosom le mint szoktam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!