Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyi idő ki sminkelni magát...

Mennyi idő ki sminkelni magát egy embernek ill eltávolítani?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Kezdő travi vagyok. Az érdekelne, mennyi idő kb amig kisminkelitek magatokat? Illetve mennyi idő alatt lehet lemosni? (Rúzs, szajfeny, alapozó, szemhéj festése, szempilla)

Kérlek szépen csak segíteni szándekozó válaszikat.

Köszönöm

2021. máj. 6. 20:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kb. egy fél óra, plusz amennyit szenvedek a tussal. Leszedni néhány perc sminklemosóval (garnier micellás vízzel), este meg ugye arclemosó lehozza a maradékot. A legmakacsabb a szempillaspirálom szokott lenni, azt a szempilláim belső részéről is nehezebb leszedni.
2021. máj. 6. 20:41
 2/9 Tepfal ***** válasza:
52%

Attól függ, hogy milyen sminket csinálsz, illetve persze a gyakorlat. Régebben napi szinten sminkeltem, amiket használtam: alapozó, korrektor, pirosító/bronzosító, szemöldökceruza, szemceruza, szempillaspirál, rúzs vagy szájfény. Max. 10 perc, de lehet sokat mondtam. Mostanában hétköznap nem sminkelek, alkalmakra is csak alapozó+korrektor+szempillaspirál. Ez kb. 3 perc.

Ami időigényesebb volt (ezért nem is nagyon alkalmaztam) az a szemhéj festése (nekem mondjuk elég érdekes alakú a szemhéjam). Műszempilla szintén relatíve lassú, de engem az nem vonz, így is túl hosszúak a szempilláim.

28/N

2021. máj. 6. 20:44
 3/9 Tepfal ***** válasza:
70%
A lemosást lehagytam, nekem az több időbe szokott telni :D Ha kíméletes vagyok a bőrömmel, 10-15 perc.
2021. máj. 6. 20:45
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor annyira nem vészes. Azthittem fél óra kb :D és lemosással totál eltűnik?
2021. máj. 6. 21:01
 5/9 Metionin ***** válasza:
Nekem 10-15 perc, elsősorban a szememre megy el de régóta csinálom, egy mozdulattal meghúzom a tust is. Leszedni kb. feleannyi idő mint felrakni, az arcomon csak vékony alapozó vagy bb van, az egy kis micellás vízzel lejön de a szememet egy kicsit "áztatni" kell néha. Az nem is mindig jön le maradéktalanul de utána az arclemosó úgyis leszedi ami maradt.
2021. máj. 6. 21:14
 6/9 Tepfal ***** válasza:
60%
Minden elég könnyen lejön megfelelő lemosóval, kivéve a szempillaspirál, nekem azzal megy el sok idő. Én is kicsit áztatni szoktam, illetve miután nagyjából végeztem, még bekenem a szempillám és alatta-felette a bőrt krémmel, ezt hagyom így kb. 15 percet és még egyszer áttörlöm. Ezt azért csinálom, mert a sok dörzsöléstől fáj a szemem, illetve körülötte a bőr. Így nem kell dörzsölni, de kicsit több idő.
2021. máj. 6. 21:26
 7/9 anonim ***** válasza:
31%
A rúzs és a szemceruza hagyhat maga után nyomot, de amúgy nyomtalanul eltűnnek a sminkek.
2021. máj. 7. 09:39
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hasznos válaszokat!
2021. máj. 7. 09:58
 9/9 anonim ***** válasza:
73%

Nyilván attól függ milyen smink, nekem 1-2 perc. (Púder + szempillaspirál)

Lemosás szintén 1-2 perc.

2021. máj. 7. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!