Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányoknak hova áll jól a...

Lányoknak hova áll jól a piercing? És a szilikonból készült is lehet szép?

Figyelt kérdés
vagy amúgy hová szeretitek a pircinget magatokon, vagy partnereteken (fiúk és lányok) köldök, intim helyek, ajak, nyelv, fül, orr, szemöldök stb
2010. szept. 5. 15:52
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

nem én szóltam le mást, más mondta, hogy undorító a szemöldökbe piercing, nekem is van tetoválásom, és szeretnék piercinget, volt is, szal nekem nem gáz, de kiakadtam hogy szemöldökbe hogy lehet azt mondani hogy undorító, az max nem tetszik, vagy nem áll jól, de nem undorító.

Amúgy szerintem a nemiszervbe igenis undorító, mert ha beakad ide oda, vagy felsért valamit az elég gáz. Vagy esetéeg valakinek begyullad, nem gyógyul be stb. Ezek rossz egészségtelen divatok.

2010. szept. 8. 18:20
 22/30 anonim ***** válasza:

Sztem intim helyre nem divat,inkább köldökbe.

Nekem amúgy nyelvpiercingem van,mondták páran,hogy szerintük undorító,de nekem tetszik.:)

És nem divatból csináltattam.:) -.-

És tényleg ízlések és pofonok.:D

Jó,persze nekem se tetszik,ha vki tele van piercingekkel vagy tetkókkal..na az nekem undorító.:S

2010. szept. 13. 10:20
 23/30 anonim ***** válasza:

Szerintem csajoknak nagyon ízléstelen a szemöldökpc :S

Én semmi pénzért nem csináltatnék..

És képzeld, nyelvpc-t nem is lehet érezni kajálásnál, nem ragad köré, meg semmi -.-

15/L nyelvpc-s

2010. szept. 13. 13:47
 24/30 A kérdező kommentje:
én meg nyelvpiercinget nem csináltatnék semmi pénzért. Osztálytársamnak bedagadt, másik meg lenyelte :)
2010. szept. 13. 16:20
 25/30 A kérdező kommentje:
Amy Lee nek is k*rva jól állt a szemöldök piercing :)
2010. szept. 13. 16:21
 26/30 anonim ***** válasza:

13:47-es..

Nem szoktam mutogatni a számat,kajálás után..

Csak vmiért nekik undorító..(de nem csak az én pc-m..)

-.-

2010. szept. 13. 18:06
 27/30 anonim ***** válasza:

Kérdező, szánalmas vagy.

Véleményt kértél, ehelyett a válaszolókat ócsárlod, azokat, akik nem értenek veled egyet.

Azt akarod hogy mindenki értsen veled együtt?

Akkor tessék:Nagyon szép, nőies egy szemöldökpc.

(Különben megjegyzem, hogy nyelvpc-nél mindenkinek bedagad a nyelve, 1 hét után normális, és ha normális helyen van csináltatva, nem lehet lenyelni. De lehet az ismerősöd putriban csináltatta, én nem.)

15/L

2010. szept. 13. 18:24
 28/30 anonim ***** válasza:

Hehe,nekem nem dagadt be..x) Semmi baj nem volt vele:D

Amúgy,ha téll norm helyen csináltatod,akk nincs olyan,hogy lenyeli vagy hasonló...

L.15 (Korábbi válaszoló )

2010. szept. 13. 18:32
 29/30 Pici Démon válasza:

igen van szilikonból is szemöldökpiercing . olcsóbb a szilikon de nem is ojan szép ....

NEkem szúrós szemöldökpirszingem , kicsi köves orrpirszingem .... És egy dobókocka alakú pirszingem van az ajkam alatt , jövő héten pedig megyek tetetni cirkóniumos köldökpiercinget..... nekem például mind szép , kivéve a karikák , meg amiknek túl nagy a vége ....

2010. szept. 13. 19:07
 30/30 A kérdező kommentje:

nem ócsárolok senkit, csak azt hogy valaki hogy mondhatja azt hogy undorító, aki a puncijába rakat piercinget, az ne mondja pl az orrpiercingre h undorító, amúgy meg, ha a válaszolónak sem tetszik, mait a kérdező kérdez vagy ír, akkor nem muszáj válaszolni :)

Engem ócsároltak, és nem én ócsároltam mást, ha más leírhatja a véleményét, akkor én is nem?

Lehet valakinek nem áll jól, lehet van akinek tetszik vagy nem, de akkor se mondhatja azt egy ékszerre hogy undorító vazzd.

2010. szept. 14. 07:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!