Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányoknak hova áll jól a...

Lányoknak hova áll jól a piercing? És a szilikonból készült is lehet szép?

Figyelt kérdés
vagy amúgy hová szeretitek a pircinget magatokon, vagy partnereteken (fiúk és lányok) köldök, intim helyek, ajak, nyelv, fül, orr, szemöldök stb
2010. szept. 5. 15:52
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Nekem csak a fülemben a középső kis porcban van, de tetszik még az ajak, az orr és a köldökpiercing is.

A szilikon is lehet szép, annak csak az a lényege, hogy ne allergizáljon, szóval amilyenekkel eddig én találkoztam, azoknak csak a szára volt szilikon és olyan golyót meg bigyókat raksz rá, amilyet akarsz, akár fémből is.

2010. szept. 5. 21:57
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és az orvosi fémnek pont az a lényege, hogy nikkel MENTES.
2010. szept. 5. 21:59
 13/30 A kérdező kommentje:

hát akkor mér voltam rá allergiás, ha nem volt rajta nikkel?

a fülem bedagadt tőle nagyon, és amíg nem vettem ki gyulladt volt, az orrom is piros lett tőle, a szemöldökömben se maradt meg.

2010. szept. 5. 22:41
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Valószínüleg azért mert az nem orvosi fém volt.
2010. szept. 6. 12:14
 15/30 A kérdező kommentje:

de azt mondta hogy az, és nem saját választűásu pircing volt, csak amivel kiszúrta az volt benne, a steril

na mindegy ez van, szerintem minden anyagra lehet valaki allergiás, vannak szerek amire azt mondják hipoallergén, aztán mégis zavar

2010. szept. 6. 15:36
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

szemöldökbe egy csajnál szerintem nagyon undorító :S

inkább ajak vagy orrba "szebb"

2010. szept. 6. 16:55
 17/30 anonim ***** válasza:
45%
nekem a fülporcba fölül kifejezetten tetszik, a köldök még elmegy, nagyon esetleg az orr, de az se tetszik annyira, máshova meg kifejezetten csúnyának találom(pl száj, szemöldök stb)
2010. szept. 6. 23:08
 18/30 anonim ***** válasza:
Többféle orvosi fém van, válassz esetleg titániumot, az az anyag az, amit már tényleg sebészek is használnak, annyira nem okoz allergiát. Szóval valószínű tényleg orvosi fém volt, de nem a legtisztább.
2010. szept. 6. 23:48
 19/30 A kérdező kommentje:

hűt. sztem az durva kifejezés hogy undorító, a mellbe meg nemiszervbe undórító, meg mikor a nyelvbe van és kajálsz, vagy orrba főleg karika és náthás vagy, az tényleg undorító

szerintem van akinek jól áll az nem lehet undorító

a sok tetkó is undi ennyi erővel, vagy az agyonszolizott bőr, meg a vakolat smink, kapa köröm, cérna vékony szemöldök, lenőtt séró

2010. szept. 7. 18:35
 20/30 anonim ***** válasza:
Ízlések és pofonok, én teletetováltatom magam és kész. Amúgy nem tudom, hogy jössz ahhoz, hogy bárkit leszólj, mert neki más tetszik? Egy régebbi hozzászóló
2010. szept. 7. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!