Lányoknak hova áll jól a piercing? És a szilikonból készült is lehet szép?
Nekem csak a fülemben a középső kis porcban van, de tetszik még az ajak, az orr és a köldökpiercing is.
A szilikon is lehet szép, annak csak az a lényege, hogy ne allergizáljon, szóval amilyenekkel eddig én találkoztam, azoknak csak a szára volt szilikon és olyan golyót meg bigyókat raksz rá, amilyet akarsz, akár fémből is.
hát akkor mér voltam rá allergiás, ha nem volt rajta nikkel?
a fülem bedagadt tőle nagyon, és amíg nem vettem ki gyulladt volt, az orrom is piros lett tőle, a szemöldökömben se maradt meg.
de azt mondta hogy az, és nem saját választűásu pircing volt, csak amivel kiszúrta az volt benne, a steril
na mindegy ez van, szerintem minden anyagra lehet valaki allergiás, vannak szerek amire azt mondják hipoallergén, aztán mégis zavar
szemöldökbe egy csajnál szerintem nagyon undorító :S
inkább ajak vagy orrba "szebb"
hűt. sztem az durva kifejezés hogy undorító, a mellbe meg nemiszervbe undórító, meg mikor a nyelvbe van és kajálsz, vagy orrba főleg karika és náthás vagy, az tényleg undorító
szerintem van akinek jól áll az nem lehet undorító
a sok tetkó is undi ennyi erővel, vagy az agyonszolizott bőr, meg a vakolat smink, kapa köröm, cérna vékony szemöldök, lenőtt séró
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!