Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Aki rendelt pink pandárol...

Aki rendelt pink pandárol blackfriday mysteriboxot Mik vannak benne? Azt hiszem 18 ezer ft értékű ajit lehet kapni Meg éri?

Figyelt kérdés
2021. nov. 26. 23:22
 1/2 anonim ***** válasza:
70%

Mindenkinek más van benne, én ennyit tudok.

Általában középméretű vagy kicsi paletta, rúzs, szájfény, arcmaszk, sminkszivacs, körömlakk. Leginkább Revolution és az almárkáinak termékei.

YouTube-on sokan csináltak videót arról, hogy az övéjükben mi volt, így ha érdekel, ezeket érdemes megtekintened.

Egyébként én jobban szeretek célirányosan vásárolni. Ami tetszik és amire szükségem van, azt úgyis megveszem.

Nem garancia, hogy ki is tudod használni, ami meglepetésként érkezik, mert lehet, hogy olyan palettát kapsz, ami tele van olyan színekkel, amiket soha nem használnál, nem illik a stílusodhoz. Ingyen sem éri meg, hogy rengeteg felesleges cuccot halmozzunk fel, mert egyszer-kétszer belenyúlsz, rád romlanak, utána kidobod, rettenetesen környezetszennyező.

2021. nov. 27. 14:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Én pénteken rendeltem 20 ft ig sminkenkeket és adnak hozzá egy mystery bag ajàndékot ami 18ezer ft értékű smink (5db smink) kiváncsi vagyok mik lesznek bent
2021. nov. 28. 21:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!