Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A ragasztható műköröm mennyi...

A ragasztható műköröm mennyi ideig tart és milyen minűségű?

Figyelt kérdés
Azokra a műkörmökre gondolok,amit a drogériákban lehet kapni és ilyen ragaszthatóak.Ha víz éri nem jön le?Tapasztalat esetleg vkinek?3 napig kitart?
2010. szept. 4. 19:25
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
Ha nem csinálsz vele semmit,akkor kitart 3 napig,de nagyon ocsmányul néz ki szerintem.Szóval ha nem akarsz normális műkörmöt csináltatni,akkor szerintem jobban jársz,ha csak a sajátodat lakkozod ki szépen.Mert hát a ragsztottról egyből lerí,hogy ragasztott,és ócska,azt meg gondolom nem szeretnéd!
2010. szept. 4. 19:43
 2/6 anonim ***** válasza:
73%

3 napig kb. igen, utána már nem nagyon. De attól is függ, hogy mit dolgozol a kezedde? Ha sokat takarítassz, akkor nyilván könnyebben lejön. A víztől önmagában nem jön le.

Egy JÓ TANÁCS: mindig legyen nálad műköröm ragasztó!

2010. szept. 4. 19:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ha úgy ragasztod fel hogy nem megy alá levegő akkor biztos hogy kitart 3 napig. egyébként nekem is volt és minden nap leesett 1-2 ugyhogy tényleg legyen nálad ragasztó :)
2010. szept. 4. 19:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
ja és nem csak olyanok vannak amiről egyből észreveszed hogy csak ilyen ragasztott vannak nagyon szépek is . én a dm-ben vettem 2000ft ért
2010. szept. 4. 19:50
 5/6 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem egy kalap f*s. Mivel a teljes körmödet befedi, amikor alámegy a víz, nem tud távozni, vagyois a meleg nedves zárt helyen elkezdenek szaporodni a körömgombák.

Üdv: egy műkörmös

2010. szept. 4. 20:07
 6/6 anonim ***** válasza:
60%
Ha megveszed 2000-ért azt a sz_rt a drogériában, ami kitart 5 napid, de nem csináltál ezalatt semmit, akkor már szánj rá még egy ezrest és valódi műkörmöt csináltatsz magadnak ami egy hónapig is bírja és azzal aztán csinálhatsz bármit, nem fog megenni a kosz a lakásban csak azért, mert műkörmöd van.
2010. szept. 4. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!