Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek szép ez a lány?

Szerintetek szép ez a lány?

Figyelt kérdés
[link]
2021. nov. 2. 21:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon szeretem a hangját és úgy alapjáraton egy kedves pozitív jelenségnek tartom. Szerintem szép a mosolya és a szemei is nagyon szépek. Az tény hogy van rajta felesleg de amikor csinálja a számomra tök érdekes contenteket nem az fog érdekelni, hogy hány kiló.
2021. nov. 3. 04:47
 12/19 anonim ***** válasza:
31%
Nem. Nyúl fogai vannak, vékonyak az ajka, a szemöldöke fura, a hajvonala meg olyan mint a Dragon Ball-ból Vegitának
2021. nov. 3. 06:10
 13/19 anonim ***** válasza:
76%
Nekem kifejezetten tetszik, bár az én ízlésemnek sok a smink ami rajta van.
2021. nov. 3. 06:19
 14/19 anonim ***** válasza:
68%

Akik itt kritizálják szegény lány minden kis porcikáját, azoknak biztos tökéletesen egyenes, fehér fogsora van, a szemöldökük Cara Delevignét is veri, és nincs rajtuk egy deka felesleg sem.

Nem egy világszépe, de látszik rajta, hogy ad magára és kedves az arca. Nem csúnya.

2021. nov. 3. 06:37
 15/19 anonim ***** válasza:
77%

#14 tehat a te elgondolasod szerint aki sajat maga nem tokeletes es/vagy tokeletesen csinal mindent, az ne merjen soha semmit kritizalni? Erdekes, mit mondjak.

A kerdezo velemenyt kert, megkapta. Szo sem volt a leanyzo egyeb kvalitasairol, pusztan a kulsejere vonatkozott a kerdes.

2021. nov. 3. 08:08
 16/19 anonim ***** válasza:
40%
Luca, már megint? Ennyire nem pörög a nézettséged, hogy itt reklámozod magad?
2021. nov. 3. 08:33
 17/19 anonim ***** válasza:
56%
#15 kritizálhat, de itt olyan rosszindulattal teszik egyesek, mintha külön örömöt okozna nekik. Tudod van ez az eset, mikor a dagadt csávó nézi a szépségversenyt a tv-ben és odamondja, hogy “hát nekem ez a csaj nem kéne, túl nagy az orra” :D Szóval azért úgy válaszd meg a stílusodat, ha valakit kritizálsz, hogy előtte tükörbe is nézel, meg hogy mondjuk neked jól esne-e ilyeneket olvasni magadról.
2021. nov. 3. 08:43
 18/19 anonim ***** válasza:
46%
nem. olyan kis nyulfogu egerke, nekem nem tetszik. de tegyul hozza, azert nem is kifejezetten nagyon ronda, de nem egy szepseg, na.
2021. nov. 3. 08:45
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem szép, nem csúnya, teljesen átlagos. Az utcán úgy mész el az ilyen mellett, hogy észre sem veszed, hogy ott van.
2021. nov. 4. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!