11/19 anonim válasza:
Nagyon szeretem a hangját és úgy alapjáraton egy kedves pozitív jelenségnek tartom. Szerintem szép a mosolya és a szemei is nagyon szépek. Az tény hogy van rajta felesleg de amikor csinálja a számomra tök érdekes contenteket nem az fog érdekelni, hogy hány kiló.
12/19 anonim válasza:
Nem. Nyúl fogai vannak, vékonyak az ajka, a szemöldöke fura, a hajvonala meg olyan mint a Dragon Ball-ból Vegitának
13/19 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszik, bár az én ízlésemnek sok a smink ami rajta van.
14/19 anonim válasza:
Akik itt kritizálják szegény lány minden kis porcikáját, azoknak biztos tökéletesen egyenes, fehér fogsora van, a szemöldökük Cara Delevignét is veri, és nincs rajtuk egy deka felesleg sem.
Nem egy világszépe, de látszik rajta, hogy ad magára és kedves az arca. Nem csúnya.
15/19 anonim válasza:
#14 tehat a te elgondolasod szerint aki sajat maga nem tokeletes es/vagy tokeletesen csinal mindent, az ne merjen soha semmit kritizalni? Erdekes, mit mondjak.
A kerdezo velemenyt kert, megkapta. Szo sem volt a leanyzo egyeb kvalitasairol, pusztan a kulsejere vonatkozott a kerdes.
16/19 anonim válasza:
Luca, már megint? Ennyire nem pörög a nézettséged, hogy itt reklámozod magad?
17/19 anonim válasza:
#15 kritizálhat, de itt olyan rosszindulattal teszik egyesek, mintha külön örömöt okozna nekik. Tudod van ez az eset, mikor a dagadt csávó nézi a szépségversenyt a tv-ben és odamondja, hogy “hát nekem ez a csaj nem kéne, túl nagy az orra” :D Szóval azért úgy válaszd meg a stílusodat, ha valakit kritizálsz, hogy előtte tükörbe is nézel, meg hogy mondjuk neked jól esne-e ilyeneket olvasni magadról.
18/19 anonim válasza:
nem. olyan kis nyulfogu egerke, nekem nem tetszik. de tegyul hozza, azert nem is kifejezetten nagyon ronda, de nem egy szepseg, na.
19/19 anonim válasza:
Nem szép, nem csúnya, teljesen átlagos. Az utcán úgy mész el az ilyen mellett, hogy észre sem veszed, hogy ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!