Szerintetek gáz, ha egy fiú kihúzza a szemét?
Figyelt kérdés
18 vagyok és sokszor kihúzom, úgy érzem jobban kiemeli a színét.
Egyébként heteró vagyok, bár sokan melegnek néznek.
2021. okt. 30. 12:07
2/17 anonim válasza:
Húzd csak, így legalább látszik, hogy defektes vagy és elkerülnek a csajok. Megspórolnak egy szakítást, ha eleve össze sem jönnek veled.
4/17 anonim válasza:
3as.A többi pasit zavarja csak, sok csajnak tetszik. Persze ízlès kérdése , de szerintem nagyon jól is tud állni egy férfinak
5/17 anonim válasza:
Felnőtt nő vagyok, nekem tetszik. Semmi szükség rá, hogy más nők nevében beszélj . Valakinek tetszik, valakinek nem. Olyan mint a szakàll, vagy a aputest.
6/17 anonim válasza:
Nem gáz, szexi.
A sok komplexusos valaszadora pedig ne hallgass 😃
7/17 anonim válasza:
hát nem elfogadott a mi országunkban, pl a közel keleti fiúknál észre szoktam venni hogy azert olyan fekete a szemük meg dúsnak tünik a szempillájuk mert kivan húzva a vízvonaluk feketével meg festik, Zayn maliknak is festik, azt menyien megvannak érte hallva :D
Ha van hozzá arckaraktered akkor jó, bár azért ne ess tulzasba, valakinek tetszik valakinek nem, mindenkinek úgyse tudsz megfelelni.
8/17 anonim válasza:
9/17 anonim válasza:
Egyébként nagyon sok rocksztárnak is ki van húzva a szeme : Greenday, Kurt Kobain(rip).
És Johnny Deppnek is. Pedig ő érte nagyon sok nő is rajong, nem csak tinilány. :D
10/17 anonim válasza:
Metálos lévén nekem nagyon tetszik a guyliner. Nem mindenkinek áll jól, de akinek igen, annak nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!