Szerintetek mennyie néz ki hülyén, ha valaki csak szemhélytussal kihúzza a szemét és spiráloz, semmi mást nem tesz fel?
Én tust nem használok, ritkán ceruzával húzom ki, egyébként spirálozok (sötétszőkék a pilláim), alapozó csak a szemem alá megy korrektor helyett, néha pirosító, ajakápoló.
Szerintem nem muszáj vakolni, és nem ciki egyáltalán. Finoman púderezz alá (átlátszó is megfelelő, vagy azon a csíkon a tövénél nude szemhéjpúder, nagyszerűen fixálja), legyen szép a vonal, ennyi. Ha nem akarsz mást, nem kell mást.
Én tust nem használok, ritkán ceruzával húzom ki, egyébként spirálozok (sötétszőkék a pilláim), alapozó csak a szemem alá megy korrektor helyett, néha pirosító, ajakápoló.
Szerintem nem muszáj vakolni, és nem ciki egyáltalán. Finoman púderezz alá (átlátszó is megfelelő, vagy azon a csíkon a tövénél nude szemhéjpúder, nagyszerűen fixálja), legyen szép a vonal, ennyi. Ha nem akarsz mást, nem kell más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!