A Victoria's Secret modellek szemét miért nem festik ki soha szemhélytussal?
Figyelt kérdés
2016. nov. 14. 09:35
1/8 anonim válasza:
Mert kreatívabbak egy átlag magyar buta tyúknál.
2/8 anonim válasza:
gondolom törekednek a természetességre, mivel a nők többsége nincs kifestve reggel, vagy fürdés után.
3/8 anonim válasza:
Hát nemtom, ahogy így nézem a képeket ki van húzva nem egynek csak nem olyan brutálisan, vékonyan is ki lehet a szempillák tövében ami alig látszik.
4/8 anonim válasza:
Ki van az csak barnaval és el van satirozva. Természetesnek hasson.
5/8 A kérdező kommentje:
Hát attól ,hogy valaki tusozik az nemtudom miért lenne buta...am tudom ,hogy vékonyan is lehet én is úgy szoktam csak egy videóban mondta egy làny, hogy nem húznak nekik tust és én is innen halottam.
2016. nov. 23. 11:57
6/8 anonim válasza:
Mivel angyalok- az angyalok meg jarkalnak pandaszemmel es pink vagy voros szajjal! Torekednek a termeszetessegre! Natur szinekre!
7/8 anonim válasza:
Pl a mostani shown is ki volt festve a szemük tussal, szal nem tudom miért mondtak ilyet és ki.
8/8 A kérdező kommentje:
Amúgy igen én is azt figyeltem, hogy de basszus hiszen ki van festve a szemük tussal akkor most wtf??Egyébként már nem emlékszem a youtuber csaj nevére aki mondta mert nem olyan ismert és nem is szoktam tőle annyira videókat nézni.
2016. dec. 4. 08:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!