Tetszik, ahogy kihúzza alul a szemét?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=2XOjUKN5fek
Szerintem kicsitnagyon furcsa... Nektek hogy tetszik? Kipróbálnátok? Mert én lehet, hogy az ilyen alsó vonalra nem pazarolnám a tust. :D Amúgy magában szép a dolog.
2010. máj. 5. 18:31
1/10 anonim válasza:
nekem nem tetszik,de mindenkinek megvan a saját véleménye
2/10 anonim válasza:
Háát szerintem ijesztő o.O és mitől arab? az arab nők nem is sminkelnek...így meg tuti nem
3/10 anonim válasza:
szerintem nagyon állat a smink. kár hogy a lány nem túl szép, de egy szép lányon nagyon jól mutatna.
4/10 anonim válasza:
ja mondjuk tunéziában én se nagyon láttam, hogy sminkeltek volna....
de nekem testzik. egy sima buliba nem csinálnám meg, de egy olyanba ahol mondjuk az arab éjszaka (vagy nem tom engem inkább törökre emlékezdet ez a smink) a téma ott nagyonis :D:D
16/L
5/10 A kérdező kommentje:
A csajszi nem arab gondolom, a végén említi, hogy annak az összetekert "törölközőnek" (nemtudommiaz) a készítését valaki videójában látta..
2010. máj. 5. 19:13
6/10 anonim válasza:
Hú de nem tetszik. Engem a teaházi gésákra emlékeztet...
8/10 anonim válasza:
én Capuletnét játszom színházbn ott mindig így húzzák alul a szemem.Talán nem ennyire íves.MEssziről nagyon jól mutat.
9/10 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik... :D De a szemhéjfesték lehetne más színű, igy elég fura. :D
10/10 anonim válasza:
Juj.>.<
Kérdésedre válaszolva:
Tetszik.Szerintem is kicsit furcsa.Igen kipróbálnám .__.
Attól is függ,hogy hova mész így kisminkelve...azért az sem mindegy..temetőbe?Suliba?Disco?
Én inkább bulikra festeném így ki magam,de még inkább Halloween-ra vagy szilveszterre *_* : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!