Porcba lövettem fülbevalót (felülre) Meddig gyógyul?
Figyelt kérdés
Augusztusban lövettem (2 honapja)
Es van amikor egyaltalan nem faj, de par napja elkezdett fajni. (Szerintem begyulladt)
Mivel kezeljem?
2021. okt. 29. 21:50
2/2 anonim válasza:
Hát először is nem lövetni kellett volna. Roncsolja a szöveteket, könnyebben elfertőződik/begyullad, lassabban gyógyul, stb.
Ha rendes piercerhez mentél volna, ő azt is elmondta volna, hogy mivel, meddig kell kezelni és hogy meddig tart a gyógyulás.
A kezelésre én is az Octenisept sprayt ajánlom. A gyógyulás pedig mindenkinél más, van akinek már pár hónap (~fél év) alatt begyógyul, van aki meg akár 2 évig is szenved vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!