Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyire fáj az, ha a fülben...

Mennyire fáj az, ha a fülben felülre a porcba rakatok fülbevalót?

Figyelt kérdés
Szeretnék csináltatni, de Félek tőle, és még nincs nagyon bátorságom csináltatni amíg nem tudom hogy milyen érzés, stb.

2015. dec. 29. 19:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
bocsi az offért de ez engem is érdekelne. mert helix piercinget akarok szúratni :)
2015. dec. 29. 19:53
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem fáj jobban, mintha a fülcimpádba tetetnél, annyi, hogy hallod a roppanást :) De mondjuk azért ez is egyén függő, ki mennyire bírja a fájdalmat:)
2015. dec. 29. 23:57
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2015. dec. 30. 00:09
 4/11 anonim ***** válasza:
A fájdalom nekem csak pillanatnyi volt, után inkább olyan zsibbadtságra emlékeztető érzés. Viszont amikor véletlenül megütöd vagy ráfekszel az már tud fájni :)
2015. dec. 30. 00:15
 5/11 A kérdező kommentje:
Mennyi idő mire megszűnik ez a fájdalom?
2015. dec. 30. 00:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Iszonyúan tud fájni. Sőt utána még napokig.
2015. dec. 30. 08:19
 7/11 A kérdező kommentje:
Ez megnyugtató... :(
2015. dec. 30. 10:58
 8/11 anonim ***** válasza:

#3.

ISzonyúnak nem mondanám. Néha el is felejted hogy ott van, csak ha meghúzod pl. a hajaddal szúr bele a fájdalom. De nem vészes :)

Persze mindenki máshogy érzékeli a fájdalmat, de nekem elég alacsony a fájdalom-köszüböm, mégis teljesen kibírtam :)

2015. dec. 30. 18:16
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2015. dec. 30. 20:35
 10/11 anonim ***** válasza:

Még mindig #3:

:)

Azt még hozztenném, hogy helyesen kell ápolni, mert akkor a legrosszabb, amikor be van gyulladva. Bár nekem néha ápolástól függetlenül begyullad (és akkor ugye rosszabb,, ez se fáj annyira, de pl. aludni nem fogsz tudni azon az oldaladon). De jobb ezeket elkerülni :)

2015. dec. 30. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!