Aquolina Pink/Blue Sugar?
Használja valaki?
vagy a tweetyt?
Őszi téli parfümöt keresek, most D&G light bluem van, de az inkább nyári illat.
Szóval?:)
"§/L
Én próbálkoztam vele, többször is. (Pink Sugar)
egyik barátnőmnek van és többször is befújtam vele magam, figyelgettem magamon, hogy változik az illat, ízlelgettem. Nem barátkoztunk össze, mert egyrészt rajtam olyasmi illata lesz a végére mint valami vanília illatú légfrissítő. önmagában persze egy nagyon kellemes, ínycsiklandozó ez a cukorillat, de mindenki döntse el maga, passzol-e az egyéniségéhez ez illetve akar-e egyáltalán ilyen illatú lenni.
Nekem túl komolytalan ez a parfüm, hogy viselni tudjam. Maximum vidám, édibédi tinilányokon tudom elképzelni, max 18 éves korig.
Most nem mondom neked, hogy ne használd, mert ízlések és pofonok. De ha igazi, kifinomult illatra vágysz, ez nem a te illatod. Legutóbb a Givenchy egyik parfümjét szagoltam meg, az nagyon tetszett, szerintem tipikus télies illat, a nevével ellenétben: Summer Fragrance. Ami a kedvenc téli parfümöm, az a Naomi Campbell Sunset parfümje. Ez is vaníliás, de sokkal rafináltabb, szebb illat.
köszi:)
most a jesus del paso in black-en gondolkozom...
Milyen illatra vágysz pontosan? próbáld minél jobban behatárolni majd menj be egy Douglas-ba és kérd meg az eladót, hogy segítsen parfümöt választani. ők azért elég jól értenek hozzá.
de ha ide leírod én is tudok szerintem segíteni kicsit, ismerek pár parfümöt, nagy illatmániás vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!