Aquolina - Pink Sugarnak tényleg vattacukor illata van?
Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 11:17
1/19 anonim válasza:
IGEN, nekem most pink sugar-Sensual-om van, ennek enyhébb az illata és sokkal kellemesebb, és nem az a tömény.
2/19 anonim válasza:
Igen.De vigyázz vele,mert sok ember kifejezetten undorodik ettől a parfümtől.Én személy szerint szeretem.Nekem volt is,de egyre több embernek ilyen az illata:-(
3/19 anonim válasza:
Nekem olyan wan. Csak azt használok. Eddig csak dícsérték mikor megérezték rajtam. Szerintem nagyon jó és finom illata wan. Barátom is oda wan érte pedig az egy parfümömet sem szerette:) ezt pedig imádja. Szerintem egyátalán nem tömény. Menj be egy Douglas-ba és nézd meg egy testeren (Fújj magadra is!) Figyeld meg sokan dícsérni fogják. Max azok nem akik nem édes szájúak xD
4/19 anonim válasza:
Előző: elég szánalmas, hogy w-t használsz v helyett.. :DD
Különben nekem van Pink sugar-om, mindenki imádja rajtam. :) De vigyázz! Nem mindenkin hat jól! Egyik barátnőm is vett, és rajta hányingerkeltő volt! Egyszerűen nem illett a bőre illatához.
6/19 anonim válasza:
Szerintem neked ahhoz semmi közöd h h írok. ;)
Ameddig nem tudod ennek a story-ját addig csöndbe kellene maradni :)
7/19 anonim válasza:
Senkit nem érdekel a "story" ;)
Egyszerűen gáz. Biztos valami 14 éves kis emo vagy :))
8/19 A kérdező kommentje:
köszönöm,és légyszíves ne itt veszekedjetek.
2009. dec. 30. 12:22
9/19 anonim válasza:
18 éwes wagyok és nem emo. Engem meg nem érdekel a hisztérikád és jó lenne ha nem ugatnál mindenbe bele :)
10/19 anonim válasza:
Hagyjátok abba a vitát! Tényleg elég nyomorékság 18 évesen úgy írni, mint egy 14 éves emo, de nem téged minősít vele, hanem magát.
Egyébként igen, tényleg az van, de már túl sokan használják ahhoz, hogy értékelhető legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!