Mi a véleményetek a vattacukor illatú parfümről? (Sugar pink)
Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 17:14
1/9 anonim válasza:
Szerintem ritka hányingerkeltő "illata" van.
2/9 A kérdező kommentje:
Írjatok kort is!
2010. dec. 13. 17:17
3/9 anonim válasza:
vagy 10 éve volt ilyenem (hasonlóm?),akkor imádtam,aztán elfelejtkeztem róla
nemrég egyik kolléganőm (35/N 2 gyerekkel) vett ilyet,érezni mindenütt órákig,és egyszerűen nem lehet betelni vele
karácsonyra meglepem magam eggyel:D
23/N
4/9 anonim válasza:
Eleinte nagyon tetszett!! Aztán mostanra elkap a hányinger ha megérzem:S Bocsi..
15/L
6/9 anonim válasza:
Számomra max. 15percig elviselhető, utána hányingerem lesz tőle (volt egy aqualina pink sugar mintám, azt próbálgattam). A párom nem bírja elviselni ezt az illatot, rosszul volt tőle, amikor magamra fújtam.
26/n
7/9 anonim válasza:
volt nekem egy ideig, sőt még mindig megvan, imádtam, nagyon jó az illata, de mostanra nagyon durva lett, szóval amint megvetted használd el, ne tartogasd!:D 17/L
8/9 anonim válasza:
Jujujuj:S Nagyon nem szeretem:S Egyszerűen a hányinger kerülget, ha megérzem, tényleg rosszul vagyok tőle. Ráadásul van egy csúnya és kétszínű ismerősöm, aki mindig ilyet használ, és az illatról mindig ő jut eszembe.
9/9 anonim válasza:
szerintem gusztustalan... :S 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!