18-40 közötti lányok/nők, festitek a körmötöket?
20 éves korom óta festem a körmeim a kezemen, előtte csak a lábamon festettem kb. 15-16 éves koromtól (most 26 vagyok).
Sima lakkot használok. Nem állandóan van festve, két festés között általában kihagyok pár napot. Évente 1-2× pedig pár hetet is.
Nagyon szeretek körmöt festeni.:))
Régebben olyan évi 10-15 alkalommal festettem ki a kezemen a körmeimet (ez kb 1-1.5 hetes festett periódusokat jelent), viszont most a munkahelyem ezt nem engedi. Szóval jelenleg a lábamon van kifestve a körmöm és max bulizáshoz kenek fel körömlakkot (igen, arra az 1 estére, hogy utána másnap este lemoshassam:/). Annyira amúgy nem hiányzik, mert bosszant, mikor már kilátszik alóla az eredeti körmöm, mikor kopik, de néha jól esne valami színt látni rajtuk. Meg maga a "szertartás" hiányzik, mondjuk szabadnapon/korai végzésnél, mikor ott van nekem a délután nagy része, felpillantok a polcra, látom a lakkokat és eszembe jut, hogy "mi lenne, ha?" majd rájövök, hogy "hupsz, ezt nem kéne"
Mindenesetre ezt a "hiányosságot" sminkkel és otthon szép hajakkal pótlom, meg, ha kimozdulok, néha felékszerezem magam, hogy szebbnek lássam a megjelenésem. Próbálok új szokásokat kialakítani.
Amúgy őszintén, engem leginkább azért foglalkoztat a külsőm a mindennapokban (mármint, hogy legyen rajtam smink, tökéletes bőr, hibátlan, dús haj), mert látom, hogy a többi nő körülöttem mennyire ad magára, ilyen havonta mennek kozmetikushoz, rózsaszín géllakkal cselezik ki a szabályt, műszempilla, szemöldök tetkó, szoli...minden kutyaf@sz@ és nem szeretném, hogy igénytelennek lássanak engem. Magamtól is tisztán tartanám magam, ennyire, mint most, de, ha nem lennének ilyen piperkőcök a kollégák, tuti nem aggódnék a karikáim miatt vagy azon, hogy elfeküdtem-e a hajamat.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!