Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 35-45 közötti anyukák, ti...

35-45 közötti anyukák, ti milyen alapozót használtok, ami nem ül be a ráncokba és szépen fed, korunkbelieknek való?

Figyelt kérdés

Azért írtam ide, mert a Szépség rovatban jórészt fiatalok válaszolnak, az én korombeli anyukák meg itt vannak.

Én is 40 körüli anyuka vagyok és szeretnék valami jó kis összeillő prímert és alapozót.

Köszönöm, ha válaszoltok

2021. márc. 16. 18:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Színezett hidratálót használok: essence hello good stuff. Ha ritkán alapozok akkor essence stay all day 16h alapozót. Mindkettőt szeretem. 36 vagyok
2021. márc. 16. 18:13
 2/8 anonim ***** válasza:
92%

ysl alapozót használok, szuper. Tudom, sok dolognál leírják a drága holmikat, de ezzel az alapozóval sokkal kipihentebbnek néztem ki, és hiába kentem relatíve sokat, nem látszott.

Egyébként jó még a miss sportynak a lila kupakos folyékony alapozója is, de az masszívan fed, rossz érzésem van tőle, de az eredmény ott is szuper.

Menj egy müllerbe és próbálgasd ki őket, nem fognak bunkózni.

Azt még megfigyeltem, hogyha leszárítom az arcom, minden alapozó szebben mutat, mintha a sima olajos bőrömre rakom.

2021. márc. 16. 18:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a két választ :)
2021. márc. 16. 20:16
 4/8 A kérdező kommentje:
ja és annyit, hogy szivacsot érdemes beszerezni? Úgy olvastam, hogy minél vékonyabb rétegben tudom felvinni, annál kevésbé látszódnak a halvány ráncok. Minél vastagabb a réteg, annál jobban beleül az alapozó a ráncokba.
2021. márc. 16. 20:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem vagyok 35 éves, de Armani alapozót használok. Nagyon nagy a választék, hiába írom ide hogy nekem melyik a jó a száraz bőrőm re, hiszen lehet hogy neked más a bőrtipusod.
2021. márc. 16. 22:46
 6/8 anonim ***** válasza:
42%
Ráncokra kozmetikai kezelés mondjuk plasma és rendszeres kémiai vagy mechanikai (mikrodermabrazio) hámlasztás lenne a szükséges.
2021. márc. 16. 22:47
 7/8 A kérdező kommentje:

köszönöm 6-os, én inkább a smink részére lennék kíváncsi.

5: nem konkrét árnyalatot kértem, hanem, hogy melyik milyen márkát használtok és mi vált be.

2021. márc. 16. 22:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Armani a top ezután a Chanel/Dior de az előbbinek az összetevői is jobbak nem tartalmaz rákkeltő BHT mesterséges antioxidáns ami tartósítószerként van benne.

Estee Lauder is jó ahogy Guerlain, Shiseido, Lancôme ezek kb. hasonlók kategóriák. Van aki a MAC esküszik. Ezt igy nem lehet kimondani melyik a legjobb. Ha szebb osszhatast akarsz használj előtte primert. Ebből van egy fényesítője a Sensainak az nagyon jó, de a MAC színezett kréme is szép osszhatast ad.

2021. márc. 16. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!