35-45 közötti anyukák, ti milyen alapozót használtok, ami nem ül be a ráncokba és szépen fed, korunkbelieknek való?
Azért írtam ide, mert a Szépség rovatban jórészt fiatalok válaszolnak, az én korombeli anyukák meg itt vannak.
Én is 40 körüli anyuka vagyok és szeretnék valami jó kis összeillő prímert és alapozót.
Köszönöm, ha válaszoltok
ysl alapozót használok, szuper. Tudom, sok dolognál leírják a drága holmikat, de ezzel az alapozóval sokkal kipihentebbnek néztem ki, és hiába kentem relatíve sokat, nem látszott.
Egyébként jó még a miss sportynak a lila kupakos folyékony alapozója is, de az masszívan fed, rossz érzésem van tőle, de az eredmény ott is szuper.
Menj egy müllerbe és próbálgasd ki őket, nem fognak bunkózni.
Azt még megfigyeltem, hogyha leszárítom az arcom, minden alapozó szebben mutat, mintha a sima olajos bőrömre rakom.
köszönöm 6-os, én inkább a smink részére lennék kíváncsi.
5: nem konkrét árnyalatot kértem, hanem, hogy melyik milyen márkát használtok és mi vált be.
Armani a top ezután a Chanel/Dior de az előbbinek az összetevői is jobbak nem tartalmaz rákkeltő BHT mesterséges antioxidáns ami tartósítószerként van benne.
Estee Lauder is jó ahogy Guerlain, Shiseido, Lancôme ezek kb. hasonlók kategóriák. Van aki a MAC esküszik. Ezt igy nem lehet kimondani melyik a legjobb. Ha szebb osszhatast akarsz használj előtte primert. Ebből van egy fényesítője a Sensainak az nagyon jó, de a MAC színezett kréme is szép osszhatast ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!