Miért visel magán mostanában lassan az összes 16-20 év közötti lány műkörmöt?
?
Arra nem gondoltal, hogy talan azert mert tetszik nekik? Mert jobban erzik toluk magukat a boreben? Mert onbizalmat ad? Mert jol nez ki?
Most nyilvan nema karmokra gondolok, az nekem se tetszik. gellakkom van es szeretem, szerintem igenyes es szep. Miert erdekel teged ilyen kis aprosag? A mukorom is lehet igenyes.
“Én úgy vagyok ha olyan párt szeretnék magamnak aki természetes akkor én is az vagyok 😅” Szoval nem sminkeled magad egyaltalan, nem szeded a bajszod, nem szeded a szemoldokod, nem borotvalsz sehol? Nekem azzal nincs bajom, csak kerdezem.
Én is viselnék ha lenne rá havi 3 - 5 ezer forintom. Egyszerűen szép, önbizalmat ad, jól néz ki, és egy francia manikűr pl sokat dob a megjelenésen. Az én körmeim sokszor töredeznek, csúnyán néz ki lakk nélkül, de a lakk nem tartós megoldás.
Na ezért viselnek sokan műkörmöt.
Nem tudom, mi undorító van benne számodra, inkább az ilyen, minden műkörmöt undorítónak tartó hozzáállád az undorító...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!