Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-24 év közötti lányok, nektek hány éves fiúk tetszenek be, jönnek be nektek? 24/F
Leginkább aki velem egyidős, max +2 év. A fiatalabbak nem tetszenek mert nem szeretem ha én vagyok az okosabb.
16/l
Általában korombeliek vagy néhány évvel idősebbek, de most egy 3 évvel fiatalabb mert, ő nem olyan gyerekes mint a kortársai.
19L
Nekem többnyire 23-25 mostanában. De 18-30-ig nem akadály a kor.
19/L
17-18 vagy afelett.
Beleuntam mar a gyerekes kapcsolatokba :)
16/L
20-23
Amúgy kiírás előtt elolvastad te ezt a kérdést? 'csak érdekel,kiváncsi vagyok' ;)
19L
A korom inkább nem írnám meg, mert a végén még törlik a profilom.
Oké, lesz@rom. Egy évvel vagyok fiatalabb mint ahogy az oldal a regisztrációt engedné. Nekem igazából teljesen mind1 az illető kora, de a szüleim miatt tartok egy határt, ami 14-20 éves. Bár inkább a nálam idősebbeket szerezem, mert az én természetem néha alapból nagyon gyerekes, és szeretem ha van mellettem valaki érettebb. Olykor pedig szeretek komoly dolgokról beszélni, akkor ezért jó, ha érettebb a partner, mint a legtöbb korombeli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!