Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 20 ezerért vennétek parfümöt,...

20 ezerért vennétek parfümöt, vagy sokalljátok?

Figyelt kérdés

2021. szept. 3. 18:36
1 2
 11/15 anonim válasza:
Mindenképp egy tesztert megnéznék,mert az alapján kiderül tartós e. Az is jó pár óra mire eldöntöd. Én pont nemrég jártam úgy H nem vettem észre, H nem tartós illatot veszek és percek alatt viszlát illat. A másik megnéztem ugyanannál a cégnél tartósat és az se volt az
2021. szept. 7. 05:05
 12/15 anonim válasza:
100%
Tavaly tavasszal vettem egyet, 50ml-es Armani, még több mint a fele meg van. Ha nem fújkálod éjjel-nappal, és csak annyit amennyit kell, sokáig elég lesz.
2021. szept. 7. 10:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Általában 10e alatt találok olyan illatot, ami tetszik, bár nem parfümöt szoktam venni, hanem inkább EDT-t vagy testpermetet. De ha nagyon tetszene az illat, akkor megvenném a 20 ezerért is, úgyis sokáig elég.
2021. szept. 11. 05:12
 14/15 A kérdező kommentje:
Hú én a testpermet illatát nem bírom🤢Olcsó parfümök között is csak pár zarás tetszik. Akkor már tényleg inkább veszek egy drágábbat, ami sokáig kitart és egész nap érzem magamon az illatát, az olcsó parfümökkel ellentétben.
2021. szept. 12. 09:08
 15/15 anonim ***** válasza:

Ez anyagi helyzettől is függ. Minimálbéres fizetés mellett nyilván nem szívesen ad ki 20 ezret valaki parfümre, de mondjuk havi nettó 300 ezer mellett már belefér. Meg ezt úgy kell nézni, hogy jóesetben átlag napi használat mellett.is kitart 3-4 hónapig is egy 100 ml-es kiszerelés, valakinek meg egy évig.

Az igazság az, hogy valójában 10 ezer alatt sajnos nagyon kevés normális parfüm van. Nálam a normális ott kezdődik, hogy minimum 4 óráig érezni az illatot, és nem 5 cm-ről, hanem aki velem szemben, tőlem 1,5 méterre áll, az is érzi. Ezek az olcsobb cuccok az a baj, hogy vagy 1-2 óráig bírják csak, vagy bőrközeliek, belém kell bújnia az illetőnek, hogy érezze. Nyilván nem az a cél, hogy tolakodó legyek, de ha befújom magam, azért szeretném, ha mások is érzik. Én férfi vagyok, nem ismerem a női parfümöket, férfi vonalról tudok csak nyilatkozni.

Nálam 20 ezer a lélekta i határ, ennyit adok ki egy 100 ml-es kiszerelésért, viszont ha nagyon megtetszene egy illat, ami 25 ezer forint lenne, még azt is rááldoznám, max nem mindennap használnám, hogy sokáig eltartson.

Férfi parfümből olcsó tartós az pl a Jacques Bogart Silver Scent. 10 ezer alatt van a 100 ml-es. Vagy a Bentley intense for men is hasonló árú.

2021. szept. 19. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!