Nem sokalljátok a konditermi motivációs kampányokat?
Bajod van vele?
Akkor menj,tegyél panaszt a sportszövetségeknél, kampányolj az úszókért és a szertornászokért.
Ha annyi eszük sincs,hogy erre fordítsanak pénzt ,vagy időt.
Vagy,ha nincs pénz rá,szólj,hogy nem kéne annyit lopni,esetleg milliókért légiósokat venni.
Van valami hatása rád?pénzeled vagy folyik be számodra pénz ezekből?valószínűleg nem szóval kinemszarjale ezeket a kampányokat.
Az élet meg amúgyis rövid ahhoz szerintem,hogy ilyen pumped gabókkal foglalkozzak...az hogy eltudja magát adni az már nem az ő szegénységi bizonyítványa...
Jo.A munkáról nem tudom hogy mennyit tudsz.Azert tíz éven keresztül vasakat emelgetni nehogy azt gondold hogy nem munka.
Nem hinném hogy könnyebb,mint futni,vagy úszni.
Inkább arra kene fókuszalni,hogy egy -ket magamutogató tv s fazon viselkedeseből nem kéne következteteseket levonni.
Seggfejek vannak minden sportagban.Attól még maga a tevekenység tisztelni való,es becsülendő.Legyen az uszas,futas,küzdősport,stb
Szerintem.
De ahogy erzed.
Hidd azt,és úgy ahogy akarod.
2 év edzessel sehol nem vagy sztár,csak xolok.
Az egy dolog,hogy egy átlagembernek szembetűnő a változás.Ezzel egyet tudok érteni.
Viszont a versenysportoló sztárok,akik mondjuk 10 évet úsztak,nemigen különböznek egy mr universe,vagy világbajnoktól,Mr olimpiától ,aki mögött szinten 10 év van.Azok sztárok!
2 év alatt hobi szinten seholse vagy,versenyzés,sztarság szemoontjaból elhiheted,koxal sem!!
Egy verseny szempontjabol kidolgozott,száraz,szimetrikus test nem 2év alatt készül el.
Nem elég feltömegelni 1 év alatt,oszt kész a vájogház!
Ha ez így menne ,akkor mindenfele bajnokok setalnának.
Az nagyon szomorú,hogy még most is olyan kérdesek jönnek,hogy "3 hónap alatt mennyi izmot szedhetek fel""nyarra ki tudom e magam gyúrni",stb.
Pont ez miatt,hogy azt hiszitek elég leugrani párszor és akkor már a strand adonisza vagyok.
Habar.. tudod mit is mondjak erre?
Ha valaki pár hónap alatt az atlag józsit,karcsit jóval tul tudja lepni,akkor ki kell mondani,hogy az atlag xarik mindenre,le van pusztulva fizikailag,foleg az egeszsegere tojik,hogy eleg pár hónap súlyzózás,és ki lehet tűnni közülük.
Mondjuk elég ha kimész egy strandra.
Csak nézz szét.70%elhízott,puhos fatal,idősebb,nem számít.Ne keressűnk izmokat,ne!!Csak olyanokat,akik feltehetőleg rendszeresen mozognak valamit.Mert azért az is látszik!!.Sajnos azokon aztan sem úszás,sem futás,semmiféle sport nem latszik,hurkák annál inkább!
Ezért lehet egy pumped sztár.De csak az ilyenek szemében!!Mert már 2 év koxolas is annak számít a pc, tv előtt ülöknek,kocsmázóknak.
Sztárnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!