A Trojaekszer.hu mennyire megbízható pl. Pandora ékszerek rendelése esetén?
Figyelt kérdés
2021. aug. 29. 22:37
11/13 anonim válasza:
Én írtam a Pandorának is (akkor még Lux Ékszer néven volt a honlapjuk), hogy tudjanak róla, hogy mit művelnek, és hány embert átvernek.
Köszönték az információt, küldek egy listát, hogy kik a szerződött partnereik, és viszlát. Ennél tovább nem érdekelte őket.
Egyébként korábban írta valaki, hogy az a baj, hogy külföldön van bejegyezve. Szerintem sehol nincsenek bejegyezve. Hamis adószám, hamis anyacég van megadva.
12/13 anonim válasza:
Sziasztok! Én rendeltem annó is a Trónjáról (amikor még Lux ékszer volt), és most is már nem keveset (kb. 350e Forintért), és attól még hogy tényleg nagyon sokáig tart a kiszállítás, szerencsére eredetiek az ékszerek!!! Amúgy meg én is mondtam már vissza náluk rendelést, és nem tiltottak le Hál Istennek!!!
13/13 anonim válasza:
Engem nem vertek át. Bár várni kellett, de cserébe 10%-ot levont az árból. Utánvéttel rendeltem, tehát nem vesztettem semmit. Nővérem is rendelt, ő is megkapta kb két hét alatt, de a férfi felhívta, hogy ez már nehezen beszerezhető, és végül megkapta. Eredeti Pandora volt minden. Én korrektnek találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!