Illik a tetoválás egy 2 gyerekes anyának?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok,a nagyobbik lányom 4 éves,a kicsi most 8 hónapos!Szeretnék a vádlimtól a bokámig egy virágos tetoválást,de a párom szerint nem illik egy 2 gyerekes anyának!Szerintetek? Járjak most már otthonkában mert van 2 gyerekem??25 éves vagyok könyörgöm...nem 502010. aug. 30. 09:08
1/14 anonim válasza:
Szerintem nem kell összekötni egy tetoválást az anyasággal. Szerintem meg csináltathatod.. Még megérteném ha egy sátány fejet szeretnél, de egy virágos szerintem nyugodtan mehet!!
2/14 anonim válasza:
ez az én véleményem, de szerintem nem illik. ettől függetlenül, ha tetszik csináltasd meg, mert az fontosabb, hogy magadnak tetszél.
3/14 anonim válasza:
Ugyan, miért ne illene?Olyan fiatal vagy még! Ha neked tetszik akkor csináltass nyugodtan, végül is a Te tested azt csinálsz vele amit akarsz. Hidd el lesz olyan ember a környezetedben aki majd szúrós pillantásokat vet rád emiatt, de ugyanannyi ember lesz aki azt mondja "Szuper tetkó, milyen bátor vagy, hogy ezt bevállaltad!". Csak a pozitív megnyilvánulásokkal foglalkozz, a negatív kritikákat pedig meg se halld.:)
4/14 anonim válasza:
Akkor talán a párod is megengedi ha a tetkóban valahol ott van a gyerekeid és a párod neve :)
5/14 A kérdező kommentje:
Szerintem igazából attól fél,hogy az anyja mit fog szólni hozzá...anyósom...
2010. aug. 30. 10:40
6/14 anonim válasza:
Ne akrakj már az anyósnak megfelelni. Magaddal vagy összezárva egy életen át. Inkább érezd te jól magad a bőrödben, minthogy lemondj dolgokról azért hogy másnak imponálj...
Ha emiatt össszevesztek, akkor máson is összevesznétek. Ha ilyen kötözködős típus, jobb tőle tisztességes távolságot tartani. Meg nem is kell róla tudnia.
7/14 A kérdező kommentje:
Ebben teljesen igazad van,és tudom,de sajnos ő nem!Amúgy meg én lesz.rom hogy anyós mit gondol,soha sem érdekelt,mert ez az én életem és a fia a párom nem ő!!!
2010. aug. 31. 07:00
8/14 anonim válasza:
Csak éppen a párod nevét fel ne tetováltasd!!! Maradj ügyesen valami virágocskánál...
-első-
9/14 A kérdező kommentje:
A VIRÁGOKBAN TUTI BIZTOS VAGYOK :)
NEM TETOVÁLTATNÉK SENKI NEVÉT MAGAMRA,AMI SZÓBA JÖHETNE A KÉT LÁNYOM ÉS CSAKIS PORTRÉ :)
2010. aug. 31. 08:39
10/14 anonim válasza:
Szerintem semmi köze nincs ahhoz, hogy anya vagy-e. Annyira idegesítő, hogy ha egy nőnek gyereke lesz, mindenféle ódivatú elvárásnak kell megfelelnie. Hülyeség. 25 éves vagy, nagyon fiatal, szerintem nyugodtan csináltass. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!