Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi lehet a parfüm neve?

Mi lehet a parfüm neve?

Figyelt kérdés
Voltam ma a Dm-ben és egy új parfüm volt kirakva. A nevét nem jegyeztem meg. 17ezer volt az ára, hosszú, vékony üvegben van és kicsit magamra fújtam belőle és teljesen bele is szerettem. Nem tudja valaki mi lehet?
2021. aug. 19. 21:02
 1/6 Metionin ***** válasza:
Milyen színű üveg volt?
2021. aug. 19. 21:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Világos. Áttetsző.
2021. aug. 19. 21:21
 3/6 Metionin ***** válasza:

Pont a dm oldalát néztem amikor megláttam a kérdést. Érdemes megnézegetni ilyenkor a képeket a parfümökről, hátha felismered.

Nem ez?

[link]

2021. aug. 19. 21:24
 4/6 A kérdező kommentje:

Már én is végig néztem :D

Nincs benne sajnos:(

2021. aug. 19. 21:44
 5/6 Metionin ***** válasza:
Hát akkor nyálazd át a nagyobb parfümáruházakét pl notino, ott nagyobb a választék és lehet hogy meglesz. Vagy a német dm oldalát, én az Anima aromatics parfümmel voltam így amikor bejött a dm-be és a magyar oldalon nem volt fenn, csak a németen. Végső esetben meg vissza kell menni a boltba :D
2021. aug. 19. 21:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy visszamegyek, mert meg akarom venni :)))
2021. aug. 19. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!