Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nem felesleges a parfüm?

Nem felesleges a parfüm?

Figyelt kérdés
Mármint olyan pénzkidobás jellegűnek tűnik nekem. Ha már eleve, és fel is tételezzük, hogy szinte mindennap mindenből tisztát veszünk, tusfürdővel mosdunk, öblítőt használunk. stb. Ebből már levezethető hogy teljesen felesleges már ráfújni vmit akár ilyenkor az izzadt testünkre.

2021. júl. 29. 17:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem alap de nem is felesleges.Ha találsz egy illatot amelyet imádsz,ha magadra fújod teljesen másképp érzed magad
2021. júl. 29. 17:26
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem felesleges én szeretem magamon a jó illatot.
2021. júl. 29. 17:53
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne az izzadt testedre fújd, hanem reggel a tisztára. Egyébként meg fújja, aki szereti, nem kötelező.
2021. júl. 29. 17:57
 4/12 Metionin ***** válasza:
85%
Nem felesleges annak aki szereti és nem izzadt testre kell fújni, hanem felöltözés után. Nekem erősen befolyásolják a hangulatomat az illatok, ezért sokat képes dobni a kedvemen vagy az önbizalmamon egy jó parfüm.
2021. júl. 29. 18:23
 5/12 anonim ***** válasza:
61%
Eddig a tetkósokat gyűlölték itt, a színes hajú nőket, most rátértek a parfümöt kedvelő emberekre. Keves kérdező, bár provokálni akarsz: gondolom neked is van olyan hobbid, ami másnak szart sem jelent. Van ismerősöm, aki parfümöket gyűjt és elképesztő élményt tud adni egy 100ezres, minősig niche parfüm...de hát valaki teljesen lecsupaszítja az életet evésre és szarásra, mint a kérdező.
2021. júl. 29. 19:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát luxus cikk valóban, nem szükséges az alapvető higéniához és lehet nélküle éllni. Viszont nekem is van kedvenc illatom amit imádok, nem kell feltétlen a legdrágább 30 ezres parfümöt meg 50 ezres Ármáni parfümöt választani hogy jó illatot találj nekem az Avontól van egy 3000ft os mégis nagyon finom illat.

A parfüm alapvetően amugy nem tesz jót a bőrnek,ezért nem is fújom nyakra meg bőrre, hanem ruhára irritálhatja a bőrt pláne akinek ilyen érzékeny mint nekem, ezért se kell egyből a nagyzolásra gondolni, csak azért mert vannak emberek akik arra verik maguk hogy ők Channel meg Dior meg nem tudom miket fújnak magukra, beérem a 10 ezer alatti parfümökkel is, nekem csak pár darab van bőven elég is, számomra nem felesleges, azért jó ha van minimum 1 darab és felfrissíthetem az illatom stb kinek mi.

2021. júl. 30. 01:51
 7/12 anonim válasza:
48%

Nem is értem, hogy, sokan mire verik magukat a több tízezer forintos parfűmmel?

Amúgy nem fölösleges a parfüm.

Vannak, akik izzadsággátlókat vagy dezodorokat használnak.

Azok sem kerülnek 50-100.000 forintba és mégis kellemes illatuk van.

Szóval nem a minél drágább termék tesz majd emberré.

2021. júl. 30. 05:13
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
A parfüm nagyon erős illatszer. Csak különleges alkalmakkor van rá szükség. Hülyeaki minden nap használja, és ül öttmagának a szagfelhőjében.
2021. júl. 30. 13:55
 9/12 Metionin ***** válasza:
100%
8. Nem minden parfüm erős, van kifejezetten "munkahelybarát" típusú illat is, ami nem alkot felhőt az ember körül. Különleges alkalom meg nem mindenkinek van az életében.
2021. júl. 30. 14:16
 10/12 anonim válasza:
85%

Ülj le egyes! 🖕

2021. júl. 30. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!