Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nem pénzkidobás a parfüm...

Nem pénzkidobás a parfüm vásárlás?

Figyelt kérdés
Mármint mindenből kb mindennap úgyis tisztát veszel, napi fürdés v zuhi. Akkor végül is minek pénzt költeni rá?

2021. júl. 5. 12:48
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Akinek ezt magyarázni kell, az már régen rossz. A parfüm sose pénzkidobás, ez egy plusz extra rajtad. Ékszert se kötelező hordani, mégis sokan hordanak.
2021. júl. 5. 12:56
 2/7 anonim válasza:
7%

"Nem pénzkidobás a parfüm vásárlás?"

inkább befektetés mert a parfüm feromon a feromon meg vonzza a gazdag öreg vén pasikat szóval egy parfümmel ami 10 000 ft oda vonz egy rózsadombi agg majmot aki milliárdos akkor élete üzletét kötötte meg

2021. júl. 5. 13:15
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
Egy parfümszakértő azt mondta hogy olyan mint egy láthatatlan ruha. De sajnos ezen nem nagyon lehet spórolni, mert az olcsó általában sz.ar.
2021. júl. 5. 16:53
 4/7 anonim ***** válasza:
38%
Nekem az, ezért nem "viselek", de megértem azt is, aki úgy gondolja, ez egy jó befektetés.
2021. júl. 5. 17:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy erős jó illatú ember elmegy elötted sokkal jobban felfigyelsz rá.Vonzóbbá is tesz,emellett szerintem a személyiség része is és sok mindent elárul rólad hogy milyen parfümot viselsz.
2021. júl. 6. 00:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A smink nem pénzkidobás? Úgyis minden este lemosod, csomó idő feltenni, amíg csinálhatnál hasznosabb dolgokat is, ráadásul elég lenne csak karbantartani az arcbőrödet.

(Irónia, mielőtt valaki belém kötne...)

2021. júl. 10. 10:35
 7/7 anonim válasza:
48%

Én pont ma tervezek venni parfümöt magamnak.

Persze nem valami drágát, de már ki is néztem mit veszek. 😁

2021. júl. 21. 04:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!