Nem pénzkidobás a parfüm vásárlás?
Figyelt kérdés
Mármint mindenből kb mindennap úgyis tisztát veszel, napi fürdés v zuhi. Akkor végül is minek pénzt költeni rá?2021. júl. 5. 12:48
1/7 anonim válasza:
Akinek ezt magyarázni kell, az már régen rossz. A parfüm sose pénzkidobás, ez egy plusz extra rajtad. Ékszert se kötelező hordani, mégis sokan hordanak.
2/7 anonim válasza:
"Nem pénzkidobás a parfüm vásárlás?"
inkább befektetés mert a parfüm feromon a feromon meg vonzza a gazdag öreg vén pasikat szóval egy parfümmel ami 10 000 ft oda vonz egy rózsadombi agg majmot aki milliárdos akkor élete üzletét kötötte meg
3/7 anonim válasza:
Egy parfümszakértő azt mondta hogy olyan mint egy láthatatlan ruha. De sajnos ezen nem nagyon lehet spórolni, mert az olcsó általában sz.ar.
4/7 anonim válasza:
Nekem az, ezért nem "viselek", de megértem azt is, aki úgy gondolja, ez egy jó befektetés.
5/7 anonim válasza:
Ha egy erős jó illatú ember elmegy elötted sokkal jobban felfigyelsz rá.Vonzóbbá is tesz,emellett szerintem a személyiség része is és sok mindent elárul rólad hogy milyen parfümot viselsz.
6/7 anonim válasza:
A smink nem pénzkidobás? Úgyis minden este lemosod, csomó idő feltenni, amíg csinálhatnál hasznosabb dolgokat is, ráadásul elég lenne csak karbantartani az arcbőrödet.
(Irónia, mielőtt valaki belém kötne...)
7/7 anonim válasza:
Én pont ma tervezek venni parfümöt magamnak.
Persze nem valami drágát, de már ki is néztem mit veszek. 😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!