Hétköznapra szerintetek sok ha mindig az adott ruhához illő színűre van kifestve a szemhéjam?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, suliba járok. Nagyon szeretem a szép és változatos sminkeket. Hétköznapra sok lenne ha heti néhány napon a ruhámhoz illőre festeném ki a szemhéjam? Egyébként csak alul szoktam kihúzni feketével és szempillaspirál, szájfény de most szeretném színesre.2010. aug. 28. 21:58
1/5 anonim válasza:
hát ha világos és pasztel,inkább cask fényt adsz a tekintetednek, akkor pont jó, és csinos.
2/5 anonim válasza:
Hát... attól függ. Suliba szerintem igen, hétköznapokra meg úgy pont elmegy...
3/5 A kérdező kommentje:
Suliba gondoltam, bocsi ha nem fogalmaztam egyértelműen :)
2010. aug. 28. 22:07
4/5 anonim válasza:
Biztos nagyon szép az összhatása, de ez sulifüggő, mennyire szigorúak a szabályok, mennyire befolyásol ez egy tanárt, pl. hogy ribinek tart tőle ... stb., mert amúgy ha nem élénkek a színek, bevállalható, de te érzed, hogy ez mennyire illik oda a közegbe ;)
19L
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
Hát igazából nem tudom mert ez most új suli lesz (idén érettségiztem) és ezért is kérdeztem hogy ki hogy gondolja de remélem emiatt nem ítélnek el.
2010. aug. 28. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!