Mennyi sminket engednél meg a 14 éves lányodnak? Te mennyi sminket használtál ebben a korban?
13-14 voltam,amikor a csillám divatba jött. Volt szájfényem, ha sulidiszkó volt,csillamos szemhéjfestékkel sminkelt ki a tesóm,plusz színes spirál. Körömlakk.
Suliban csak spirál meg szolidabb szájfény.
Alapozó, szájfény (szolidabb), szemceruza, szempilla spirál. Buliban, nyaraláskor ezek teljesen jók, vagy egy délutáni sétához, de suliban ulta gáz, aki nagyon kifestve jelenik meg. Egy kis alapozó még elmegy, de a többi már szerintem sok.
16L
Úgy szeretem az ilyen kommentelőket akik azért lepontozzák a másikat mert nem egyezik a véleményük... Nem mondtam azt hogy csak a smink teszi tönkre a bőrt, csak a nem megfelelő használatáról beszéltem...
Az meg egyéni vélemény hogy ki mit engedné a gyerekének. Az a baj hogy a mai 14 évesek kicsit kezdenek túlnőni a szülőkön mert nem azt a nevelést kapják amit kellene.
Szerintem egy 14 éves gyerek nem kell hogy sminkelje magát, ugyanúgy nem kellene hogy éjszakába nyúlóan kint maradjon az utcán. Aztán amikor jön a hír hogy megerőszakolták vagy eltűnt és keresik akkor jön a sok "aggódó" szülő....
Megfelelő arcápolás mellett a smink egyáltalán nem befolyásolja a bőr öregedését és a ráncosodást.
Persze, a sok kínaiban megvásárolt 200 Ft-os kritikán aluli sz@r valóban, mert annak még az összetevőit sem ismered, a patkányméregtől elkezdve az emberi vizeletig bármi lehet bennük, de a bevizsgált, drogériában megvásárolható termékekkel semmi baj nincs.
A bőr ráncosodása egyrészt genetika, másrészt a rossz életvitel, táplálkozás, betegségek hatása, a fényvédelem kihagyása, a nem megfelelő arcápolás, a szolárium, a bőr számára kifejezetten kártékony termékek használata, mint a bőrradír, - ami mikrosérüléseket okoz a bőrön, hiába volt évekig hatalmas trend belőle - ezek valóban öregítenek hosszútávon.
#29: Egy kínaiban kapható hamis Kylie Cosmetics rúzs összetevőit hol nézed meg?
Mert a rajta lévő összetevőlistát is az eredetiről másolják le.
Hogy valójában miből készült, csak bevizsgálással lehet megállapítani.
És ilyen alkalmakkor… épp elég meglepő, egyáltalán nem kozmetikai termékbe való finomságot találnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!