Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miss Rose sminkcuccokat hol...

Miss Rose sminkcuccokat hol lehet kapni?

Figyelt kérdés
DMben Rossmanban még nem láttam.....
2010. aug. 27. 17:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Erre én is kíváncsi lennék... fodrászkellékesnél vagy Asia Centerben lehet mondjuk kapni?
2010. aug. 27. 19:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Énis nagyon szeretem. Nemrég az Ázsia centerben láttam több boltban is. Ráadásul párszáz forintért.:D
2010. aug. 29. 12:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hajdú-Bihar megyében Debrecenben lehet venni a Plázában, van egy ilyen pult, ahol csak ilyen sminkcuccok vannak.

De én ma vettem egy BEST üzletláncban, szóval nem esélytelen. (:

De meg kell hagyni, hogy nagyon jó szemhéjfesték, annyira gyönyörű színei vannak egy palettának, meg nagyon pici kell belőle, mert intenzív színe van azonnal, és roppant olcsó kategória.

2010. dec. 30. 22:13
 4/5 anonim válasza:
100%
Én Eurós boltban vettem több csillámos szempillaspirált és szemhéjtust, de láttam, hogy vannak szemfestékei is. Nagyon szép színei vannak, és nagyon tartósak. 12 órát simán bírnak. Esős időben viszont óvatosan, a felhőszakadás nem a barátja
2011. febr. 17. 14:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyugati aluljáró :)
2011. ápr. 26. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!