Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Máshol is előre meg kell...

Máshol is előre meg kell mondani a körmösnél milyen körmöt akarsz?

Figyelt kérdés

Eddig az volt, hogy előre mondjuk meg ha valami díszt akarunk( glitter, kő)

Erre ír, hogy nem e lenne jó ha erősített géllakk helyett csak sima géllakkot csinálna mert utánam még jönnének 3-an. Egyre inkább futószalag típusú a szolgáltatás úgy hogy 5 éve odajárok lassan amióta elkezdte a körmözèst.

2021. jún. 29. 11:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

#10 Én se vagyok műkörömpárti, de én nem erőltetem rá a saját preferenciáimat másokra, mert semmi közöm hozzá. Én csak segíteni jöttem ide.

Tehát:

Tanácsadás ilyen: jó

"Én így szeretem, tehát csináld így": rossz

Értem? ;)

2021. jún. 29. 11:57
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van, hogy a körmösömmel menet közben együtt találjuk ki, milyen díszítés legyen rajta, meg volt, hogy mondta, most csinál ilyen körmöt először, amilyet kitaláltam, szóval ha béna lesz, leszedi és csinál helyette mást, nem hogy még így siettessen meg minden...

Én ezek után tuti elmentem volna máshoz.

2021. jún. 29. 12:05
 13/19 anonim ***** válasza:
75%
Mit reagáltál neki?
2021. jún. 29. 12:13
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem kellett soha. Mondjuk nem voltak olyan nagyon extra kéréseim, a legtöbbször sima egyszínű zselés műkörmöm volt, max. valami kis minta egy-egy körmömre vagy pár kő, csillám és azért az nem jelentett sokkal több időt. Mindig az érkezéskor mondtam el vagy mutattam meg, hogy mit szeretnék. Maximum olyan fordult csak elő, hogy én szóltam, hogy lehet korábban el kell mennem és megkérdeztem mehetek-e így is, mi férne bele abba az időtartamba. Amúgy minden alkalommal megbeszéltük a következő időpontot (karácsonykor hónapokra előre, mert az mindig ilyen tömöttebb időszak volt) és akkor az az idősáv tényleg az enyém volt. Volt, hogy panaszkodott mennyit dolgozik, mennyien jönnek, sok a munka, nehéz időpontot találni stb., de igazából mindig úgy voltam vele, hogy ez nem az én dolgom és ő döntse el, hogy mit tud bevállalni, hány vendéget, mikor, mennyi időt szán rá és akkor azt tényleg normálisan is oldja meg. Szerencsére nem volt ilyen, hogy pl. kapkodott volna vagy hasonlók.

Amúgy egy ideje magamnak csinálok itthon géllakkot és nem rábeszélni akarlak vagy ilyesmi, de nagyon jó döntésnek tartom utólag, mert így nincs időpont stb. és gyakorlatilag csak magamon múlik, akkor csinálom amikor akarom.

2021. jún. 29. 12:14
 15/19 A kérdező kommentje:

12# hat igen még pár hónappal ezelőtt itt is így volt. Nyilván azt tudta, hogy nem építés lesz hanem erősített géllakk, de a mintát mindig ott találtam ki.

13# Mondtam neki, hogy erősítettet szeretnék mert a sima géllakk le fog jönni pár nap alatt.

2021. jún. 29. 12:15
 16/19 A kérdező kommentje:

14# a lábamon én is itthon csinálom már sok éve, de eléggé ráfizetés az egész mert ha megveszek egy lakkot 2500 forintert kb, masik hónapban más színt szeretnék megint ugyanannyi.

De ezek után gondolkozok rajt, hogy a kezemen is csinálom.

2021. jún. 29. 12:17
 17/19 anonim ***** válasza:
52%

Én találtam lakkot, ami egy hétig fent van, épp csak kopik.

nem fogok hisztis nőcikékhez járkálni.

Az egyik pofát vágott, mert nem tudtam színt választani abból a sok pirosból és rózsaszínből,és 10 % másból. akkor hozott később kéket, halványat, na mindegy...legalább nem előző kettő...

A másik fura színkombókat akart, meg hozzám se szólt, közben hívogatta barinőit.

A harmadik vastagot csinált, a 4.nek a töve ökörpisi volt, én feladtam.

2021. jún. 29. 12:29
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
6 os vagyok. Jézusom mennyi szót elirtam, elnézést😂
2021. jún. 29. 13:06
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Menj máshova. Elég bunkó, hogy tudta mit szeretnél, de így is bevállalt több embert mint amennyit az ideje engedi..
2021. jún. 29. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!