Máshol is előre meg kell mondani a körmösnél milyen körmöt akarsz?
Eddig az volt, hogy előre mondjuk meg ha valami díszt akarunk( glitter, kő)
Erre ír, hogy nem e lenne jó ha erősített géllakk helyett csak sima géllakkot csinálna mert utánam még jönnének 3-an. Egyre inkább futószalag típusú a szolgáltatás úgy hogy 5 éve odajárok lassan amióta elkezdte a körmözèst.
Eddig nem volt ez, pár db követ mindig lehetett kérni. Múltkor is szerettem volna, hogy mégse egyszínű legyen az egész, de nem lehetett mert sietni kellett.
De ha máshol is így van akkor elnézést a kérdésért. Csak ezt előtte sem tapasztaltam sehol, hogy pontosan meg kelljen tudni mondani 3 héttel előre.
Ha követ akarsz, és van ilyen szolgáltatás, akkor kapd is meg a kövedet. Nem is egy órákig tartó procedúráról beszélünk.
Csak azért, mert utánad még jönnek... hát, basszus. Intézze jobban az időpontjait. Te előre szóltál, hogy kérsz követ, pont hogy tudja intézni az idejét.
Én a helyedben máshová mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!