Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit gondoltok erről a lányról?

Mit gondoltok erről a lányról?

Figyelt kérdés
175 cm magas 80 kg. 7. osztályos lesz kitűnő tanuló. Stréber.
2010. aug. 25. 08:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%
Sportoljon.
2010. aug. 25. 10:02
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem lehet neki sportolni, asztmás
2010. aug. 25. 10:27
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért se nem kövér se nem dagadt:) mondjuk lehet... én 165 cm létemre tavaly óta híztam 10 kilót.. 80 vagyok most és nem sok felesleg van rajtam, mert úgye nagy sportoló vok szal sok az izom:D
2010. aug. 25. 10:55
 14/21 anonim válasza:
100%

Nem sportolhat, mert asztmás?:DDDDDDD

Ezen mekkorát mosolyogtam! Képzeld, hogy a sport igenis jót tesz neki, még ha először nehéz is. Tudom ajánlani az úszást vagy a lovaglást, általában még "gyógyító" hatása is van. Minden orvos azt javasolja, hogy ha asztmás vagy, akkor sportolj (persze mindig addig ameddig bírod), és egy idő után jobb lesz.

Ezzel ne takarózzon, én is asztmás vagyok, még sem vagyok dagadt, régen minden nap futottam, meg edzettem. Ő egyszerűen csak lusta és kész.

2010. aug. 25. 11:02
 15/21 A kérdező kommentje:
kösz! megmondom neki!
2010. aug. 25. 11:08
 16/21 anonim ***** válasza:
74%
Elsőre azt, hogy magas (ami nem baj), dagadt(ez már baj, tessék sportolni), és okos.
2010. aug. 25. 13:47
 17/21 anonim ***** válasza:

szegény............

alaposan meg kellene változnia

2010. aug. 29. 20:53
 18/21 anonim ***** válasza:

Az alany jó eséllyel középosztálybeli, vagy jómódú családból származik. Első ránézésre az idilli családkép érzése juthat az ember eszébe, mivel a szülők együtt vannak, az egyetlen apró szépséghiba, hogy testvér nincsen.

A szülőknek legalább egyike nagyon sokat dolgozik, mindketten szeretik a családot, de keveset érnek rá, szórakozni együtt legalábbis semmiképp. Munkájuk irodai, jól szituált, nagy eséllyel állami hivatal, vagy felsőfokú értelmiségi.

A lakás (vagy ház) igen tágas, a lánynak külön szobája van, melybe elvonulhat a könyveivel a világ elől.

Ruhái visszafogottak, erotikus tartalmuk nincs (pedig a lány már titokban figyeli a fiúkat) és a kamaszkori lázadásra sem utal semmi jel az öltözetben. A hormonok

átállását csupán a hangulati változások mutatják, melyből csak az otthoniak láthatnak egy keveset, az iskolában pedig egyáltalán semmit. Az átlag viselkedés visszafogott, csendes, olykor búskomorságba hajló.

Az osztályból nincs kiközösítve, de nincs is a középpontban, legalább egy, de 3-nál nem több lánnyal van rendszeres beszélőviszonyban, akik közül igazi barát maximum egy van. Bár nem utálják, háta mögött valószínűleg sok megjegyzést tesznek a súlyára és stréberi mivoltára.

Az egyetlen talaj, amin biztosan mozog, az a tanulás, mind a humán, mind a reál területen sikeres, de igazi tehetsége reálterületen van.

Testnevelésből valószínűleg felmentést kapott, ha netán mégsem, ővele kivételezetten engedékenyek.

Minden problémáját súlyfeleslegére és testalkatára vezeti vissza, és bár próbálna keveset enni, a mozgáshiány és a pszichés állapot nem engedi a változást - e két tényező a 22-es csapdája elvén szorongatja.

Kamaszkorának igazán komoly változására még éveket kell várni, a középiskola vagy megtöri és hosszú évekre konzerválja ezt az állapotot, vagy történik vele valami nagy változás, melyet nem ő irányít. Ilyen lehet a testsúly hirtelen lecsökkenése, egy családi, vagy iskolai változás, melynek következtében megváltozik napirendje, aktívabbnak kell lennie. Az elkallódásra az esély minimális, túl eszes és gyenge ahhoz, hogy kétes bulikba vágjon bele (pl alkohol, cigaretta, drog). A nagykorúság betöltését követő időszak meghatározása már roppant szerteágazó lehetne, hiszen addig rengeteg idő telik el, és rengeteg féle változás történhet, így ez kiszámíthatatlan.

Eddigi nem túl sok életéve és tapasztalata, és a szülők általi hermetikus nevelés folytán egy igen szűk látókörben gondolkodik az életről. A változást, a már említett 22-es csapdáját azonban MAGA IS FELOLDHATJA. Ehhez végig kell gondolja eddigi életét, szembenéznie gyengeségeivel, sőt környezetére is jobban oda kell figyelnie, és okfejtéssel rájönni a dolgok eddigi ismeretlen oldalaira.

Ha ez már jól halad, átléphet kísérletező stádiumba, szándékosan kipróbálhat olyan dolgokat, viselkedési formákat, szófordulatokat, melyeket eddig még soha. Bár vigyáznia kell, hogy csak lépésről lépésre vágjon új dolgokba, hogy a kis örömök eredményét ne vágja hirtelen tönkre egy nagy csalódás. Ezt úgy érheti el, ha szándékosan a jó dolgokra összpontosít, a negatív gondolatokat pedig, ha kell erőszakkal kiűzi a fejéből, helyükre pozitívakat plántál. Minél több sikerélménye lesz, annál nagyobb önbizalom fogja jellemezni, míg környezete csupán a folyamat végén fog rádöbbenni, hogy micsoda változáson ment keresztül, és mennyire más, jobb ember lett belőle.

2010. aug. 30. 06:39
 19/21 anonim ***** válasza:

húúha..:D

az utolsó megmondta a tutit:D

2010. aug. 30. 11:35
 20/21 anonim ***** válasza:
utolsó előtti aztán tényleg megmondta.:D
2010. aug. 30. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!