Mit lehetne írni a piercingesnek? Mert hogy nem múltam el 18 és akkor kell vmi aláírás. Mit kéne írni? L/14
Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 19:53
1/5 anonim válasza:
ha 14 elmúltál, akkor már csináltathatsz, nem kell tuti semmilyen papir, ha ott mégis kérnek menj el egy másikhoz
2/5 anonim válasza:
Ez különösen jó pont a piercertől h kér papírt.
Mert azt tanusítja h nem csak arra az alkalomra lát vendégül hanem bármikor és alapos munkát végez minden bizonnyal. És ehhez elengedhetetlen a jó kontaktus kialakítása.
Írass vkivel papírt utána az aljára aláírást. Most így találomra vmi ilyet: Ha fiatal srác nyugodtan mehet a Hello. Beleegyezem a lányom piercing behelyezésébe. nekem nem volt ilyen gondom szóval vmi írjatok mellé. :)
Csak ügyesen
3/5 anonim válasza:
18 éves kor alatt a szülőnek le kell írnia, hogy engedélyezi számodra a piercing berakását.
4/5 anonim válasza:
én westendbe bementem, nemkérdeztek semmit csak megcsinálták. nemkell parázni. mondjuk én 16 vagyok, de egy 14 és egy 16 éves között külsőleg nincs nagy különbség. max sminkeld magad ki kicsit erősebben ;)
5/5 anonim válasza:
hát én 15 voltam a köldökpiercingemnél, és igényes szalonban csináltattam, de semmiféle szülői beleegyezést nem kértek.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!