Ha beviszem a zaciba a színarany fülbevalót, aminek a közepén van egy apró kristály, kb. mennyit adnak érte? Kell hozzá szülői aláírás a zaciban? Ja igen, és ha piercinget akarok csináltatni, ahhoz kell szülői aláírás? Van személyim!
azért írtam ide,mert itt sokan olvassák!
és csak normális választ kérek!!!
Akkor mi a büdös francnak kérdezed meg, hogy kell-e szülői alkáírás? Nyílvánvalóan vannak felelőtlen zálogosok is, ami igaz a tetkósokra/piercingesekre is.
Egyébként tanuljatok már meg normálsian kérdést kiírni, és azt a megfelelő kategóriába tenni... Ez az "azért írtam ide,mert itt sokan olvassák!" elképesztően szánalams, ráadásul hamar le is fog kerülni a főoldalról.
Én is vittem már be zaciba aranyat anno. De szerintem a mai világban csak kérnek személyit.
Azért azzal legyél tisztába, hogy az aranynak mindig lesz értéke, de a piercingnek nem. Az arany egy emlék marad, és értékes is, a piercinggel ellentétben.
Ha elmész piercingeshez és nem kér szülői engedélyt, hagyd is ott, mert akkor az már gyanús... Ha ezt a szabályt nem tartja be, akkor valószínűleg mást sem...
Nem tudni hány éves vagy, de gondolj arra is, hogy ha zaciba mész, tuti átvágnak.
Mindkettő nagykorúsághoz van kötve.
Illetve pc-t szülői beleegyezéssel megcsinálják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!